Despre încălzirea casei vorbești cu noi – Avem pachete special create pentru tine de specialiștii Romstal pentru a-ți oferi avantaje imediate

Pentru ca tu sa ai o iarna fara griji, am decis sa cuplam cateva produse in pachete speciale pentru incalzire astfel incat sa le puteti achizitiona la preturi reduse!

incalzirePentru cei care au un apartament cu 3 camere am creat pachetul Habitat la care avantajul client imediat este de 574 LEI, fata de pretul total al produselor achizitionate separat!

Centrala termica Romstal Habitat reprezinta combinatia perfecta intre performante excelente si un design elegant. Aceasta se remarca prin liniatura simpla care o ajuta sa se incadreze in orice casa indiferent de stilul de design ales de utilizator. Compacta, eleganta si puternica, Romstal Habitat asigura performante de top fiind in acelasi timp extrem de eficienta din punct de vedere energetic.

Datorită dimensiunilor reduse este extrem de ușor de montat fiind imediat gata de utilizare. Romstal Habitat oferă dublă funcționalitate, ocupându-se fără efort atât de încălzirea locuinței, cât și de prepararea apei calde menajere.

Romstal Habitat are o durată de viață mult mai ridicată în comparație cu centralele convenționale profitând de tehnica condensației. Această metodă de funcționare protejează componenetele interne ale aparatului și le ferește de o posibilă deteriorare prematură.

Obțineți atât confort cât și economie valorificand la maximum capacitatea calorică a combustibilului!

Romstal a conceput și dezvoltat un nou schimbător de căldură din oțel inoxidabil cu secțiuni mărite de trecere a apei: secțiunea interioară a serpentinelor a fost marită de 4 ori față de diametrele standard prezente la echipamentele similare de pe piață. Datorita noului schimbator de căldură, Romstal HABITAT are un randament termic mai bun, o rezistență mai bună la depunerea calcarului și a murdăriei din instalație, astfel încât Romstal HABITAT este ideală chiar și pentru înlocuirea unei centrale dintr-o instalație pre-existentă. De asemenea, noul schimbator de căldură cu serpentină unică, garantează debite mari, pierderi de sarcină reduse, operațiuni de curățare și întreținere simple.

Este momentul să profitați de noile apariții de pe piață, centralele Habitat de la Romstal, adevărate soluții moderne încălzire şi preparare apă caldă menjeră. Aceste produse beneficiază de tehnologie de ultimă generaţie și pot fi caracterizate prin eficiență, robusteţe și calitate înaltă. Centralele Habitat sunt disponibile la un preț corect oferindu-vă tot ce aveți nevoie pentru a obține confortul necesar – încălzire şi apă caldă menajeră.PACHET HABITAT

Componenta pachetului:

 • Centrala Habitat 25K, 21 kW (50-30°C) (1 buc.)
 • Calorifer Vision, 22, 600X1200 (1 buc.)
 • Calorifer Vision, 22, 600X1000 (2 buc.)
 • Calorifer Vision, 22, 600X1400 (1 buc.)
 • Termostat Kontrolia Radio WT11 4T/7PROG (1 buc.)
 • Kit detector gaz metan CD 64 Electrovana ¾ Tecnogas (1 buc.)
 • Set robineti radiator Kontrolia 1/2″ (4 buc.)
 • Calorifer San Remo, drept, alb 450×1110 (1 buc.)
 • Kit coaxial orizontal centrale condensare D.60/100 (1 buc.)

De asemenea, avem disponibil si pachetul Romstal Vision la care ai avantaj client de 1174 LEI fata de pretul total al produselor achizitionate separat!

Noua generatie de cazane pe gazeificare Romstal Vision imbina avantajele combustibilului solid cu nivelul de confort asigurat de centralele pe gaz. Suprafetele mari de schimb de caldura, drumurile de fum extinse si sistemul de admisie aer preincalzit permit cazanului Romstal Vision sa fie unul din cele mai eficiente cazane pe gazeificare de pe piata. Curatarea automata a schimbatorului de caldura asigura o eficienta ridicata pe toata durata de functionare a cazanului.Pachet Vision

Componenta pachetului:

 • Cazan cu Gazeificare Vision New, 30kW (1 buc.)
 • Boiler Vision O Serpentina si Rezistenta Electrica 150L (1 buc.)
 • Pompa Dab Evosta2 40-70/130 1″ (2 buc.)
 • Calorifer Vision, 22, 600X1400 (1 buc.)
 • Calorifer Vision, 22, 600X1200 (1 buc.)
 • Calorifer Vision, 22, 600X1000 (1 buc.)
 • Calorifer San Remo, Drept, Alb 450X1110 (1 buc.)
 • Supapa Anticondens Control Retur 3/4″ 45°C (1 buc.)
 • Valva Descarcare De Siguranta Dn. 3/4″ (1 buc.)
 • Vas Expansiune Varem Vertical 5 Bar 40L (1 buc.)
 • Vas Hidrofor Varem Vertical 8 Bar 8L (1 buc.)
 • Termostat Kontrolia Radio Wt11 4T/7Prog (1 buc.)
 • Supapa Siguranta Cu Reglaj Fix 3Bar 3/4″ (1 buc.)
 • Set Robineti Radiator Kontrolia 1/2″ (4 buc.)

Despre cazanul pe lemne cu gazeificare VISION

– cel mai ‚destept’ cazan pe lemne:

– afisaj LCD  grafic si alfanumeric

– liste separate de parametrii reglabili pentru utilizator, instalator si operator de service.

– reglare mod de functionare in functie de mai multi parametri (temp. gaze arse, temp. agentului termic)

– multe informatii puse la dispozitia personalului de utilizare si intretinere.

– traseu secundar de gaze arse la deschiderea usii superioare. Rezulta: mult mai putin fum evacuat in camera la reincarcare sau verificare in raport cu alte modele.

– distributie eficienta a traseelor de aer primar si secundar cu posibilitatea imbunatatirii randamentului de ardere.

– este prevazut cu dubla protectie la supratemperatura: serpentina de racire si pornirea fortata a pompei de circulatie,

– lista cu erori pentru autodiagnoza,  rezulta: usurinta in intretinere si reparare.

– dimensiuni mici in raport cu alte modele.

In selectarea tipului de combustibil pentru incalzirea unei locuinte se iau in cosiderare atat costurile, cat si modalitatea de procurare si tendintele pe plan mondial. Insa, cel mai important factor de decizie ramane costul. Utilizat inca din antichitate pentru generarea caldurii, lemnul a fost si va ramane o solutie fiabila si economica pentru incalzirea casei. In raport cu energia electrica, gazul sau motorina, utilizarea lemnului prezinta avantajul de a fi cea mai ieftina alternativa. In plus, lemnul genereaza o cantitate redusa de emisii de CO2.

Noua generatie de cazane pe gazeificare Romstal Vision imbina avantajele combustibilului solid cu nivelul de confort asigurat de centralele pe gaz. Suprafetele mari de schimb de caldura, drumurile de fum extinse si sistemul de admisie aer preincalzit permit cazanului Romstal Vision sa fie unul din cele mai eficiente cazane pe gazeificare de pe piata. Curatarea automata a schimbatorului de caldura asigura o eficienta ridicata pe toata durata de functionare a cazanului.

În acest pachet găsiți și boilerul termoelectric VISION cu capacitate de 150 de litri care poate furniza apă caldă pentru asigurarea necesarului din cadrul familiilor foarte numeroase. Acesta este o soluție excelentă și pentru a fi utilizat de către pensiuni sau localuri, având o multitudine de beneficii.

În ciuda capacității de stocare foarte ridicate, boilerul termoelectric consumă aproximativ aceași cantitate de energie precum un boiler obișnuit cu capacitate mult mai redusă. Acest lucru îl face să fie foarte eficient și rentabil, asugurând un confort termic mult mai ridicat.

Motivul pentru care boilerul termoelectric este mult mai performant este faptul că acesta are o funcționare bivalentă. Boilerul este dotat atât cu serpentină, cât și cu rezistență electrică. În acest fel ne oferă trei posibilități ale modului de funcționare. Încălzirea apei se poate realiza fie doar prin intermediul serpentinei, pe bază de agent termic, fie doar prin intermediul rezistenței electrice, fie prin intermediului amândurora.

Acest mod de funcționare ne ajută să evităm consumul excesiv de energie și să dispunem de apă caldă în orice moment. Nu mai trebuie să așteptăm prea mult timp pînă câns se prepară apa caldă și putem folosi mai multe surse de apă caldă simultan fără nici un inconvenient.

 


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *