Solutii de Amenajari

Vrei o lucrare de calitate? Alege țevi și fitinguri din polipropilenă de la Romstal

Romstal este partenerul de incredere al instalatorilor fiind compania specializata in comercializarea de tevi si fitinguri din plastic pentru instalatii in constructii. Produsele din oferta noastra acopera toata gama de retele:

  • edilitare: apa, gaz, canalizare, epurare ape uzate, etc;
  • rezidentiale: filtrare apa, termice, sanitare, pluviale etc.Tevi PPR

In activitatea noastra combinam operatiunile economice cu responsabilitatea sociala, protectia mediului si dezvoltarea sustenabila. Investim constant in cercetare–dezvoltare si depunem toate eforturile pentru a permite clientilor nostri sa fie competitivi intr-un parteneriat din care ambele parti au de castigat.

Astazi va prezentam gama noastra de țevi și fitinguri din plastic, produse care se remarca prin caracteristici extrem de importante pentru orice utilizator – siguranta, confort si economie.

SIGURANTA

Produsele din PPR au certificat KIWA in conformitate cu standardele internationale si sunt complet sigure pentru a fi utilizate pentru transportul apei potabile si a agentului termic. Ele nu afecteaza calitatea apei potabile care circula prin sistem, sunt complet reciclabile si sunt rezistente la coroziune si abraziune interna.

Au un coeficient mic de conductivitate termica, caracteristica importanta pentru evitarea condensului si evitarea neplacerilor cauzate de acesta (mucegai, desfacerea tencuielii, pete etc) si sunt rezistente la socuri mecanice.

Produsele din PPR detin o rezistenta scazuta la curgere ceea ce insemana ca nu permit formarea depunerilor pe pereti si colmatarea.PPR

CONFORT

Alegand tevile si fitingurile din PPR din oferta noastra veti fi siguri ca ati ales produse de top. Acest material este un excelent izolator fonic, zgomotul produs de curgerea fluidului fiind complet absent chiar si la viteze mari de curgere. Totodata acest material este usor de manipulat, de transportat si de depozitat datorita greutatii sale reduse.

ECONOMIE

Investitia initiala, indiferent de aplicatie, este una extrem de mica.  Preturile sunt unele excelente produsele din PPR avand o gama mare de aplicabilitate (apa calda/rece, incalzire).

Gama completa, atat pe diametre cat si pe tipodimensiuni de fitinguri, permite acoperirea tuturor tipurilor de lucrari, de la instalatii rezidentiale pana la instalatii pentru hale industriale unde este necesara utilizarea diametrelor mari.

Profitati acum de excelentele caracteristici ale tevilor și fitingurilor din polipropilenă:

– rezistenta chimica

– neutralitate la miros si gust

– rezistenta mare la impact

– frecari mici in conducte

– stabilitate mare la caldura

– proprietati de lipire foarte bune

– izolare fonica si termica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *