Amenajare baie: modele de băi si 30 de sugestii, idei și sfaturi utile
Indiferent că renovăm sau construim, amenajarea băii este o acțiune pe care o facem in medie o data la 10-15 ani. În cazul în care decidem că e important ca încăperea în care vom intra prima oară dimineața să arate într-un anume fel și nu la voia întâmplării, trebuie să luăm în calcul că amenajarea băii presupune imaginație, stil și, nu în ultimul rand, utilitate.
Din punct de vedere vizual, trebuie subliniate câteva tendințe de amenajare, care se regăsesc în cultura actuala și care pot fi considerate standard. Baia este una dintre cele mai importante încăperi ale casei, fiind locul în care ai nevoie să te simți bine. Tonurile deschise, neutre, vor fi mereu cea mai bună alegere pentru o baie căreia vrei să îi sporești luminozitatea, dând impresia de spațiu mai mare.
- Idei de amenajare a băii în stil minimalist
- Idei de amenajări pentru băi moderne
- Idei de amenajare a unei băi romantice
- Idei pentru amenajarea băilor în stil vintage
- Idei pentru amenajarea băilor în stil clasic
- Idei de amenajare a băii în funcție de dimensiunea acesteia
- Idei de amenajare a băii mari (de casă)
- Idei de amenajare a băii mici (de apartament)
- Modele de băi în funcție de culoare
- Idei pentru amenajarea băii folosind un mix de culori pentru gresie și faianță
- Idei pentru amenajarea băii folosind tapet
- Aspecte importante de care să ținem cont când renovăm baia
- Pași de urmat pentru amenajarea unei băi
- De ce buget am nevoie pentru a amenaja o baie
- Cât mă costă obiectele sanitare dacă optez pentru calitate
Idei amenajare baie în stil minimalist
O tendință actuală sunt băile amenajate minimalist, cu foarte puțin mobilier, obiecte sanitare cu design simplu, rotunde sau pătrate. Armonia dintre elemente, unitatea dintre forme și culorile deschise ale acestora sunt factorii de succes pentru un design interior minimalist. Alege nuanțele de alb, crem și maro deschis, iar pentru a sparge monotonia, poți oricând să plasezi în baie unul sau două elemente de culoare intensă.
Pentru a menține fluiditatea stilului minimalist, se poate opta pentru mobilierul de baie fără mânere, cu sistem de deschidere prin apăsare (push-to-open) sau, și mai bine, cu sistem de culisare, destinat ușilor de dulap, care permite deschiderea ușoară a ușilor și care nu ocupă spațiu atunci când sunt deschise.
Modele de băi în stil minimalist
Un model de baie în care liniile bine conturate creează impresia unui spațiu îngrijit, aerisit și plin de bun gust.
O amenajare monocromatică, ce iese în evidență prin forma bine conturată a obiectelor sanitare și în care se creează un contrast de culoare prin mocheta de un galben aprins.
Idei de amenajări pentru băi moderne
Spațiul în care te relaxezi după o zi plină trebuie să te încarce cu energie pozitivă, să fie funcțional, aerisit și luminos, pentru a-ți crea starea de bine de care ai nevoie. O baie modernă nu înseamnă neapărat o amenajare futuristă și dotări de ultimă oră în ceea ce privește obiectele sanitare sau bateriile.
Însă, pentru a te bucura cât mai mult timp de baia ta modernă, asigură-te că elimini efectele umezelii asupra pereților și mobilierului. Află cum să alegi ventilatorul de baie potrivit.
Modele de băi moderne
O baie în care accentul este pus pe eficiență, cu obiecte sanitare moderne, cu o cabină de duș generoasă și cu spații pentru depozitarea obiectelor utilizate cu regularitate în grupul sanitar.
O amenajare în care funcționalul și esteticul se împletesc armonios. Cu toate că, pentru gresie și faianță, au fost folosite culori neutre, contrastul cromatic oferit de piesele de mobilier creează un cadru care exprimă rafinament și bun gust.
Baia modernă este direct legată de un stil de viață activ. Descoperă cum poți asigura hidroizolația în baie.
Idei de amenajare a unei băi romantice
Romantismul de atmosferă presupune detalii subtile, mesaje discrete, simboluri pline de rafinament și un mix impresionant de nuanțe cromatice. Iată cum te poți folosi de aceste elemente pentru a-ți amenaja baia în stilul romantic și de ce ar trebui să alegi această abordare:
Un amestec de clasic și tradițional
Dincolo de aspectul strict funcțional, baia este un spațiu intim, în care relaxarea și romantismul își găsesc un loc special. O cameră de baie amenajată în stil romantic vă rămâne mereu locul tău secret de relaxare.
O amenajare în stil romantic înseamnă, în primul rând, să creezi atmosfera potrivită – un spațiu cald, liniștit și primitor.
Cum să obții efectul romantic în baia ta?
Pentru a amenaja o baie în stil romantic, este necesar să combini, în armonie deplină, o serie de elemente specifice. Află care sunt acestea:
Culoare
Gresia și faianța în nuanțe neutre vor pune în valoare linia elegantă a obiectelor sanitare sau detaliile atent lucrate ale mobilierului. Puteți alege, de exemplu, faianța ATRIUM ALPHA de la PAMESA, ale cărei nuanțe discrete pun în valoare fiecare detaliu al unei camere de baie stilate. Pentru un plus de originalitate, folosiți câteva plăci de decor din aceeași serie, în care elementul central îl constituie detaliile florale. Și totuși, nu doar nuanțele deschise se potrivesc stilului romantic. Cu același succes, putem crea un decor sau o amenajare folosind culori puternice și dense – vișiniu, albastru saturat, smarald sau un lila nobil.
Lumină
Aici ne referim la efectul iluminatului în designul interior. Utilizați surse de lumini discrete, corpuri de iluminat cu abajururi din textil, lămpi cu forme spre clasic-vintage.
Accesorii și obiecte de decor adecvate
Accesoriile de baie Kroner sunt un bun exemplu grație ornamentelor delicate. Un decor cu lumânări parfumate creează o veritabilă atmosferă de vis în baie.
Calea cea mai sigură pentru romantismul absolut îl reprezintă cada centrala (freestanding), așezată în mijlocul băii. O astfel de cadă aduce o notă de rafinament băii și stă la baza oricărei amenajări luxoase.
Cada este extrem de confortabilă pentru spate, puteți să vă relaxați citind, sorbind un pahar de vin sau, pur și simplu, relaxându-vă după o zi obositoare. Este elegantă și confortabilă, cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă un astfel de obiect ce reprezintă centrul băii, punctul focal în jurul căruia se rearanjează obiectele sanitare și mobilierul.
Modele de băi romantice
O baie care impresionează prin nuanțele cromatice puternice, ornamentele de bun gust și contrastul de culoare, oferit de tabloul așezat strategic în mijlocul amenajării.
Idei pentru amenajarea băilor în stil vintage
Aerul retro permite numeroase posibilități de amenajare și combinații infinite, în ceea ce privește alegerea celorlalte obiecte care completează ambientul băii.
Modele de băi în stil vintage
Această amenajare confirmă faptul că și într-o baie de dimensiuni mici poate fi implementat stilul vintage. Nuanțele cromatice neutre, dar bine definite, și obiectele de decor care denotă eleganță alcătuiesc cu succes stilul vintage.
Deși culorile alese pentru amenajarea acestei băi ar putea fi folosite cu succes pentru stilul romantic, ceea ce transformă această baie într-una vintage sunt elementele de decor cu motive retro, dar și obiectele sanitare, care împrumută particularități ale acestui stil.
Idei pentru amenajarea băilor în stil clasic
Dulcele stil clasic va rămâne întotdeauna la modă, indiferent de noutățile în materie de stil și amenajare. Cu elemente cu iz antic și adaptate mereu la prezent, precum și cu funcționalități moderne, cam așa ar trebui să arate o baie amenajată în stil clasic.
Modele băi în stil clasic
Elementul central al acestei amenajări este albul imaculat, care semnifică puritatea și simplitatea. Contrastul este realizat prin adăugarea elementelor sanitare și a ornamentelor aurii, dar și prin obiectele decorative simple, însă care exprimă eleganță.
Vezi care sunt cele mai căutate modele de căzi de baie
Idei de amenajare a băii în funcție de dimensiunea acesteia
La fel de importantă pentru renovarea unei băi este și dimensiunea acesteia. Dacă în cazul amenajării unei băi mici, constrângerea spațiului este cea mai importantă, în situația unei băi mari, libertatea de amenajare este mult mai mare. De aceea, pentru ca amenajarea băii tale să fie una de succes, trebuie să ții cont de dimensiunile acesteia, înainte de a-ți face planurile.
Idei de amenajare a băii mari (de casă)
În cazul unei băi mari, aerisirea și deschiderea nu mai sunt doar senzații, ci realități ale unor amenajări ce pot include și nenumărate obiecte de mobilier de baie. O baie de dimensiuni mari îți oferă mult mai multe oportunități în ceea ce privește alegerea pieselor de mobilier și a obiectelor sanitare, așa că este bine să profiți de ocazie pentru a transforma încăperea exact așa cum îți dorești.
Modele de băi mari
În această amenajare, a fost valorificat la maximum tot spațiul disponibil și au fost integrate ornamente de dimensiuni mari și piese de mobilier masive. Datorită dimensiunilor, a fost posibilă atât integrarea unei cazi, cât și a unei cabine de duș .
Vezi ce model de oglindă ți se potrivește
Aspectul acestei amenajări este susținut de multiplele sisteme de iluminat integrate, dar și de nuanțele cromatice delicate ale gresiei și tapetului, aflate în contrast cu cele ale pieselor de mobilier.
Idei de amenajare a băii mici (de apartament)
Amenajarea unei băi de dimensiuni mici ar putea părea simplă la prima vedere. Provocarea cea mare, însă, ține de modul în care este folosit spațiul restrâns, fără a afecta funcționalitatea și utilitatea obiectelor care mobilează baia. Sunt recomandate obiectele sanitare dedicate sau mobilierul multifuncțional, care să utilizeze spațiul pe verticală, mai degrabă, decât cel de pe orizontală.
Modele băi apartament sau Modele băi mici
În această amenajare, spațiul mic este valorificat excelent, iar rezultatul este o baie compactă, bine organizată, în care funcționalul este pus pe primul loc .
Vezi ce tip de chiuvetă se potrivește băii tale
Stilul minimalist este excelent implementat în această baie de mici dimensiuni. Liniile bine conturate, inserțiile din lemn și obiectele sanitare compacte o transformă într-o amenajare în care aspectul se îmbină perfect cu funcționalitatea.
Buna compartimentare a obiectelor sanitare a făcut posibilă integrarea unei căzi în această baie de mici dimensiuni, fără a aglomera spațiul și fără a afecta în vreun fel funcționalitatea.
Modele de băi în funcție de culoare
Dacă nu ești adeptul jocurilor cromatice și preferi, mai degrabă, ca amenajarea băii să fie realizată în jurul unei singure culori, poți face acest lucru fără grija că aspectul încăperii va avea de suferit. Astfel, o baie gri, albă sau turcoaz poate avea un farmec aparte și se poate dovedi potrivită pentru o amenajare. Iată o serie de modele de băi, în funcție de culoare:
Modele de baie crem
Cremul este o culoare caldă, regăsită în această amenajare în nuanțe diferite, realizând o atmosfera plăcută și confortabilă. Modelul de faianță care imită marmura îi oferă băii un plus de eleganță și de rafinament .
Alege robineții potriviți pentru baia ta
Modele de baie albă
Albul predominant în această amenajare are rolul de a crea iluzia optică a unui spațiu mai mare, dar și de a compensa lipsa luminii naturale, prin amplificarea celei artificiale. Contrastul este realizat de plăcile de gresie care imită parchetul.
Simplă, însă bine compartimentată, în această amenajare, albul absolut, folosit la gresie și faianță, este contrastat de inserțiile argintii ale obiectelor sanitare și ornamentelor, dar și de verdeața plantelor. Rezultatul? O baie simplă, dar elegantă, care inspiră bun-gust.
Modele de baie verde
Verdele este un simbol al renașterii, al regenerării, iar predominanța culorii în această amenajare nu este una întâmplătoare. Diferitele nuanțe de verde și ornamentele inspirate din natură contribuie la realizarea unui spațiu care încurajează speranța și optimismul.
Modele de baie albastră
Culoarea predominant albastră, prezentă în această amenajare, dă senzația de prospețime și, în același timp, de liniște. Diferitele nuanțe de albastru, dar și obiectele ornamentale folosite contribuie la completarea cadrului.
Modele de baie turcoaz
Predominanța nuanțelor de turcoaz, dar și a elementele din interior, cu linii bine definite, contribuie la crearea unei amenajări în stil marinăresc. Prezența plantelor și lumina intensă din baie oferă un sentiment de libertate și de detașare de la cotidian .
Alege mobilier de baie pe gustul tău
Amenajarea băii folosind un mix de culori pentru gresie și faianță
Majoritatea obiectelor sanitare de pe piață sunt albe, așa că, dacă îți dorești să dai un plus de personalitate grupului sanitar, poți alege modele de gresie și faianță de baie în diferite culori, pentru a realiza un mix deosebit. Alegerea culorii potrivite pentru gresie și faianță depinde, în primul rând, de stilul de amenajare pe care vrei să-l implementezi, dar și de starea de spirit pe care ți-o dorești de fiecare dată când intri în baie.
De exemplu, verdele este considerat o culoare care dinamizează procesele fiziologice din organism și care induce o stare de buna dispoziție, roșul este asociat cu energia, galbenul este culoarea optimismului, iar albastrul are un caracter odihnitor, liniștitor.
De asemenea, combinarea unor nuanțe cromatice ale gresiei, faianței sau mozaicului de baie poate aduce propriile avantaje asupra designului general. Iată cele mai aspectuoase mixuri de culori pentru gresie și faianță.
Mozaicul este un model versatil și flexibil, care se poate adapta indiferent dacă vrei să îl montezi în casă sau în grădină. Dacă îți dorești să folosești mozaicul, dar nu știi dacă ți se potrivește, descoperă de ce să alegi mozaicul ca material pentru finisaje.
Faianță albă și gresie închisă la culoare
Acest mix te ajută să obții un design modern și va da senzația unui spațiu mult mai mare, fiind potrivită pentru amenajarea unei băi mici de bloc.
Faianță multicoloră și gresie monocromă
Acest tip de amenajare este folosit pentru a evidenția o anumită zonă din baia ta. Se adresează, de asemenea, și băilor de mici dimensiuni, întrucât creează iluzia unui spațiu mai mare.
Faianță albastră și gresie albă
Acest mix de culori conferă senzația de prospețime, de revigorare și se adresează persoanelor active, care au nevoie de un imbold pentru a-și începe ziua cu dreptul. De asemenea, combinația de culori va avea un impact pozitiv și asupra aspectului general al băii, fiind potrivită chiar pentru decorarea grupului sanitar în stil mediteraneean.
Idei pentru amenajarea băii folosind tapet
Tapetul este din ce în ce mai folosit la amenajarea camerei de baie. Dacă, în trecut, tapetul era în special fabricat din hârtie, acum avem materiale sintetice rezistente la abur și umezeală, care transformă tapetul într-o soluție potrivită pentru o amenajare a băii.
Cu toate că majoritatea băilor amenajate cu tapet au un design care se apropie de stilul clasic, numeroasele modele disponibile îți pot permite să te joci cu nuanțele cromatice, cu liniile și cu texturile, pentru a-ți decora baia în stilul pe care ți-l dorești. Încearcă să ții cont de culoarea gresiei atunci când alegi tapetul potrivit și alege accesorii care să completeze cadrul proaspăt creat.
Aspecte importante de care să ținem cont când renovăm baia
Pentru amenajarea unei băi, este foarte importantă calitatea produselor utilizate. De multă vreme, lumea se confruntă cu probleme ale amenajării băii. Un exemplu clar este că mulți cumpără și montează gresia și faianța, iar apoi vor să achiziționeze obiectele sanitare. Acest lucru este foarte grav. De ce? Instalațiile, în cele mai multe cazuri, nu sunt trase corect. „Vreau lavoar de 60 cm sau de 1 m? Vreau WC suspendat sau cu rezervor pe vas? Unde sunt scurgerile? Unde sunt trase țevile pentru alimentarea căzii?” Aceste cauze ne pun în dificultatea de a amenaja baia după bunul plac și suntem condiționați să cumpărăm ce se potrivește, nu ceea ce se dorește. Sfatul principal este să consultați un instalator specializat, un arhitect sau un designer în măsură să facă acest lucru. Veți economisi foarte mult timp și bani.
Pași de urmat pentru amenajarea unei băi
Amenajarea corectă a unei băi se realizează doar atunci când sunt urmați toți pașii specifici ai acestui proces. Etapele ce trebuie avute în vedere sunt:
Detaliile tehnice
Produsele se aleg înainte de a turna șapa și de a monta gresia și faianța. Alegeți produsele în funcție de măsurători și consultați instalatorul sau pe cei care comercializează aceste produse. Trebuie să vă fie oferite detaliile tehnice despre produse, pentru a trage instalația corespunzător și pentru ca cel care montează gresia și faianța să aibă cotele necesare.
Tipul de material
De preferat este să cumpărați lavoarele și WC-urile din porțelan, deoarece acesta rezistă pe viață, nu se contaminează, nu face bacterii, are o absorbție la apă de 0,2-0,5%, se întreține mult mai ușor. În general, firmele mari produc porțelan.
Cel mai bun raport calitate-preț
În momentul de față, aveți acces la o mare gamă de baterii la prețuri accesibile, provenind de la branduri de top, deoarece toți producătorii au oferte speciale și serii economice; exemple de branduri: Ideal Standard, Grohe, Kludi.
Calitatea produsului
Un lucru bun, în cazul în care aveți dubii, este să cereți certificatul de origine, pentru a avea garanția asupra calității produsului.
Tipul de material recomandat
Căzile de baie este bine să fie din acril. Acesta este garantat între 15 și 25 de ani. Se întreține ușor, își păstrează timp îndelungat luciul, se spală ușor. Aceste căzi se pot repara în caz de zgârieturi, fiind mai sigure pentru copii și bătrâni.
Cum știu dacă o cadă este din acril sau extrudat
Componența extrudatului este 90% ABS plastic și 10% acril. Dacă zgâriați o cadă din extrudat, aceasta nu se mai poate repara, deoarece se exfoliază mai mult din stratul subțire din acril. La unii producători, se exfoliază acrilul de pe ABS și după o folosire de 2-3 ani .
Vezi toate modelele disponibile de căzi de acril
Alegerea materialului căzii
Cu toate că prețul unei cazi din extrudat este unul redus, dacă vă doriți un produs de calitate, care să dea dovadă de o mare durabilitate și care să-și mențină proprietățile odată cu trecerea anilor, vă recomandăm o cadă din acril. Deși ușor mai scumpe, căzile confecționate din acest material sunt mai rezistente la șocuri, se comportă bine în timp, mențin temperatura constantă a apei pentru o perioadă mai îndelungată, au un aspect plăcut, se montează ușor și sunt foarte simplu de întreținut.
Alegerea cabinelor de duș
Cabinele ieftine nu au o durată mare de viață: li se blochează ușile, se îngălbenesc, garniturile cedează, sticla se sparge mai repede. Pentru a evita aceste situații, este bine să alegeți mereu cabine de duș fabricate de producători consacrați din industrie, ale căror modele s-au remarcat mereu prin durabilitate și prin calitatea înaltă a materialelor folosite în procesul de producție. De exemplu, cabinele de duș Kroner se remarcă prin gradul înalt de calitate pe care îl oferă și reprezintă o soluție excelentă pentru orice baie.
De ce buget am nevoie pentru a amenaja o baie
Amenajarea unei băi de la zero nu este atât de costisitoare precum s-ar crede, iar dacă țineți cont de raportul calitate-preț, puteți alege obiecte sanitare la prețuri accesibile și de o calitate foarte bună.
Pentru a oferi informații cât mai relevante în ceea ce privește bugetul necesar, vom pleca de la premisa că se dorește o amenajare completă a băii și ne vom raporta la dimensiunea medie a unui grup sanitar, de 4 metri pătrați.
Să începem cu manopera: atunci când vine vorba despre o baie la care trebuie schimbat totul, este necesară și înlăturarea gresiei, faianței și a celorlalte obiecte sanitare din vechea amenajare.
Această operațiune, însoțită de montarea obiectelor sanitare noi, dar și de eventuale finisaje interioare, se situează în jurul prețului de 800 de lei.
Gresia, la un preț mediu de 35 de lei pe metru pătrat, costă în jur de 175 de lei, iar faianța, care se situează în jurul valorii de 50 de lei pe metrul pătrat, generează un cost de 250 de lei, pentru o baie de circa 5 metri pătrați.
Nu sunt de neglijat nici accesoriile precum chituri sau adezivi pentru faianță, dar și decorațiunile de baie, care vor genera un cost de aproximativ 150 de lei. Dacă se montează și un geam termopan în baie, va mai trebui să achitați în jur de 100 de lei, în funcție de mărimea de care aveți nevoie.
Totuși, cele mai mari costuri vor fi generate de obiectele sanitare. Prețurile pentru o mască de baie cu lavoar pleacă de la 400 de lei și ajung la 600 de lei, cele pentru cabină de duș sau cadă se situează între 600 și 800 de lei, iar o toaletă cu rezervor poate ajunge la 400 de lei.
Piesele de mobilier trebuie luate în calcul, întrucât un dulap cu oglindă și un corp suspendat pot costa aproximativ 500 de lei.
Alegerea dulapului din baie depinde de mai mulți factori. Descoperă care sunt criteriile pentru a alege un dulap de baie adaptat nevoilor tale.
De asemenea, instalațiile pentru apă și bateriile vor costa aproximativ 400 de lei. În concluzie, amenajarea de la zero a unei băi de dimensiuni medii va costa aproximativ 4.000 de lei.
Totuși, este important de menționat că această valoare reprezintă o medie absolută și că, înainte de a începe amenajarea, este important să aveți în vedere situațiile neașteptate care pot genera costuri.
Evident, cheltuielile diferă și în funcție de dimensiunile încăperii. Pentru amenajarea unei băi mici de bloc, costurile pot fi mai reduse, în timp ce pentru o baie de dimensiuni mai mari, puteți plăti o sumă chiar și cu 80% mai mare decât media prezentată de noi.
Cât mă costă obiectele sanitare dacă optez pentru calitate
În cazul în care vă doriți să integrați obiecte de calitate în amenajarea băii, ar trebui să vă așteptați la costuri ceva mai ridicate. Cu toate că prețul manoperei, al geamului termopan și al instalațiilor pentru apă nu diferă foarte mult comparativ cu cel prezentat mai sus, când vine vorba de celelalte elemente, costurile vor fi ceva mai mari.
Gresia premium costă în jur de 60 de lei pe metrul pătrat, iar faianța de o calitate superioară poate ajunge chiar și la 100 de lei pe metrul pătrat. Dacă doriți să integrați piese de mobilier complexe în baie, vă puteți aștepta la un cost de 1.000 de lei.
De asemenea, cel mai mare cost va fi generat de cabina de duș, în cazul în care vă doriți un model premium, cu diferite funcții, precum cea de hidromasaj. Pentru un model de top, prețul poate ajunge chiar și la 4.000 de lei.
Pentru un pachet compus din toaletă suspendată și rezervor, vă puteți aștepta să plătiți în jur de 1.000 de lei, iar pentru un lavoar provenit de la un brand de top, puteți plăti în jur de 600 de lei.
Cu toate că bugetul necesar crește simțitor, atunci când vine vorba de amenajarea unei băi cu produse de calitate, există mereu opțiunea de a renunța la acele produse de care nu aveți neapărată nevoie și să le alegeți doar pe acelea care pot îmbunătăți calitatea vieții.
Sfat util: este recomandat să alegeți o toaletă suspendată, iar singurul lucru de pe pardoseala din baie să fie cada. Tot ce se așază pe pardoseală strânge mizerie și este mai greu de curățat.
Amenajarea unei băi este un proces complex, însă simplu de realizat, atunci când sunt urmate câteva tipare clare. Alegeți stilul preferat, elementele pe care vă doriți să le integrați și decideți cum să amenajați baia pentru un maxim de aspect și funcționalitate, pentru a o transforma într-un loc perfect.
Sursa Foto: Shutterstock
Buna, credeti ca s-ar potrivi aceasta oglinda Rude intr-o baie de tip modern si alba?
Multumesc.
Oare pentru o baie de bloc mica imi puteti recomanda o alternativa la acest mobilier de baie clasic savini-62-65-cm
Pingback: Top 3 sfaturi pentru renovarea unei băi mici si extinderea spațiului util
Pingback: 10 plante perfecte pentru baie - Ama Nicolae
Pingback: Cum amenajăm o baie şi un living în stil minimalist | ȚĂRĂNCUȚA URBANĂ
Pingback: Cum să îți decorezi grădina de Crăciun
Pingback: Ce baterii duş sau lavoar alegi atunci când renovezi baia
Pingback: Idei de amenajări interioare - DeWeekend.Ro
Foarte complet articolul. Mersii mult de ajutor!
Pingback: 8 din 10 români vor să-și reamenajeze locuința în acest an - Catchy
Idei practice si foarte interesante care m-au inspirat! Felicitari!
Pingback: Trece timpul? mai degrabă noi trecem prin timp... - Ioana spune
Pingback: Decât să renovați, mai bine vindeți apartamentul! - Catchy
Pingback: Cum scăpăm de umezeala din băi și de mucegai
Pingback: Idei De Amenajari Bai - elicad.space
Pingback: Totul despre hidroizolatia in baie - Blog Romstal
Pingback: De ce sa folosesti mozaicul in amenajarea locuintei - Blog Romstal
Pingback: Cum alegi un dulap de baie - Blog Romstal