Gresie si faianta

Atrium Blaze de la Pamesa: Eleganța și simplitatea redefinite în gresie și faianță pentru casa ta

Producatorul spaniol Pamesa s-a intrecut pe sine creand Atrium Blaze, o serie minunata de gresie si faianta, care redefineste orice incapere in care este montata. Gresia si faianta sunt principalele elemente care dau un plus de personalitate camerelor, iar alegerea oportuna a lor poate face diferenta in ceea ce priveste starea de spirit a proprietarilor. Imbinarea creativa a placilor ceramice Atrium Blaze cu alte elemente de design poate da nastere unui loc cu adevarat deosebit.

Din seria Atrium Blaze, Romstal va pune la dispozitie gresie si faianta in nuante clasice Blanco, Perla, Tortora sau Argent. Faianta poate fi achizitionata in varianta plana sau cu model caramida. Gresia are dimensiunea de 45X45 de cm sau 60X60 cm, in timp ce faianta se gaseste in placi de 33,3×55 cm sau 30X90 cm. Aceste modele de gresie sunt potrivite pentru interior, montandu-se in locuri cu trafic moderat.

Atrium Blaze este o colectie de placi ceramice de calitate superioara care se remarca prin eleganta si simplitate. Alegeti aceste placi ceramice pentru baile sau bucatariile dumneavoastra si veti obtine camere de o frumusete clasica.

Curatarea gresiei si faiantei din aceasta gama se face usor, cu orice tip de solutii pentru placi ceramice. Acestea nu vor ataca textura si, mai mult, vor impiedica murdaria sa se infiltreze în pori.

In concluzie, Atrium Blaze este o alegere remarcabila pentru cei care isi doresc o atmosfera rafinata si eleganta in locuinta lor. Colectia aduce un plus de personalitate incaperilor, redandu-le un aspect clasic si deosebit. Cu atentia la detalii si calitatea superioara a materialelor, Atrium Blaze devine alegerea ideala pentru cei care apreciaza frumusetea durabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *