X

Caută

Cumpără mai avantajos la pachet! Descoperă acum oferta Romstal

Construiesti sau renovezi si ai nevoie de produse de calitate care sa desavarseasca lucrarea ta? Romstal iti propune un deal care nu poate fi refuzat. Intra pe site-ul nostru si descopera preturile excelente la pachetele pe care ti le-am pregatit din categoriile Amenajarea baii sau Incalzirea casei. Ai reduceri de neratat la baterii si dusuri, cabine si pereti dus, mobiliere baie, obiecte sanitare, rezervoare ingropate si accesorii de baie. De asemenea, poti opta pentru centrale, automatizari, aer conditionat sau covorase electrice.

Achzitioneaza, de exemplu, un pachet format dintr-o centrala noua, calorifere si termostat pentru casa ta! Bucura-te de performantele excelente si designul elegant al centralei dar si de celelalte elemente cuprinse in pachetul disponibil acum la pret redus. Am optat sa introducem in pachete modele de centrale pe cat de elegante pe atat de puternice. Acestea vor asigura performante de top fiind in acelasi timp extrem de eficiente din punct de vedere energetic. Iti recomandam o centrala in condensatie, Aceasta metoda de functionare protejeaza componenetele interne ale aparatului si le fereste de o posibila deteriorare prematura. Centralele in condensatie indeplinesc normele de mediu reducand semnificativ consumul de gaz contribuind astfel la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta tehnica in condensatie nu utilizeaza doar caldura gazelor rezultate in urma arderii combustibilului. Avantajul acestor centrale este ca profita si de caldura latenta a vaporilor de apa rezultati in urma arderii reducind astfel cantitatea de combustibil utilizata.

Daca vreti sa va renovati baia aveti la dispozitie o multime de pachete ce se vor potrivi perfect in orice baie moderna si sunt disponibile la preturi reduse. Poti alege de la mobilier baza si lavoar avantajat de linii simple, dar pline de farmec pana la pachete pentru bai complete formate din obiecte sanitare ceramice (vas wc, lavoar si picior), cada si bateriile necesare in orice baie. Baia reprezinta o incapere care denota un plus de personalitate iar alegerea unui pachet pentru baie potrivit este procesul esential care schimba look-ul acesteia.

Intra in pagina special creata si descopera fiecare pachet de produse disponibile la Romstal!

This post was published on 4 April, 2022 08:42

Related Post