Solutii de Amenajari

Noja 855, mobilierul de baie de la Salgar care domină spațiul prin simplitate și funcționalitate

Cauti un set de mobilier de efect pentru baia ta? Romstal iti propune modelul Noja 855 de la Salgar format din mobilier de baza, lavoar, oglinda si aplica. Va recomandam Salgar deoarece este un brand recunoscut la nivel international pentru mobilierul de baie de calitate pe care il produce. Noja 855 este un mobilier de baie simplu dar care are un efect estetic maxim, surprinzand prin eleganta si functionalitate.

Producatorul spaniol Salgar va pune la dispozitie acest set in nuanta de stejar care odata achizitionat si montat va schimba total look-ul baii tale. Este special conceput pentru a rezista cu brio o perioada cat mai lunga de timp in mediul umed de baie. Salgar profita de experienta sa de lider pe piata spaniola a producatorilor de baie si produce produse de calitate superioara care sa satisfaca toate gusturile. Iata de ce Salgar a implantat un sigiliu care atesta provenienta si extinde garantia de consum la 5 ani demonstrand angajamentul ferm stabilit cu utilizatorul.

Mobilierele Salgar sunt fabricate cu fete din placi aglomerate melaminate, cu nivel redus de formaldehida si lac cu luciu ridicat. Toata feroneria folosita are certificat de calitate si beneficiaza de sistemele de inchidere usoara cu amortizor de tip Soft-Close.Mobilier Noja 855 Salgar

Pe langa baza de stejar primiti si un lavoar cu dimensiuni generoase care vine cu un spatiu special unde va puteti depozita accesoriile pe care le utilizati zilnic pentru igiena personala. Veti fi uimiti cat de utila se dovedeste aceasta polita laterala. Lavoarul are si un efect vizual deosebit impresionand prin designul minimalist dominat de linii bine conturate. Simplitatea sa este chiar atuul care il pune in valoare.

Setul este completat de o oglinda bine dimensionata si de o aplica care sa faciliteze operatiunile desfasurate in fata lavoarului.  Atat oglinda cat si corpul de iluminat au fost special concepute pentru a se incadra in stilul impus. Setul de baie Noja 855 reprezinta exact optiunea pe care o cautai. Comanda setul produs de Salgar direct online de pe site-ul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *