Când vine vorba de bateria de bucătărie, alege calitatea!

Stim foarte bine ca amenajarea unei bucatarii incepe cu alegerea mobilierului si a obiectelor electrocasnice si se termina cu alegerea unei baterii de incredere pentru chiuveta. Aici, la Romstal puteti gasi o gramada de baterii de bucatarie care sa satisfaca toate gusturile. Avem oferte generoase la baterii care provin de la cei mai recunoscuti producatori, fapt care va garanteaza cea mai bună calitate, un design modern si functionalitate pe masura. Bateriile de bucatarie moderne se monteaza usor venind impreuna cu toate accesoriile necesare.

Baterie de BucatarieInainte insa de raportul extraordinar pret – functionalitate oferit de Romstal trebuie sa tineti cont de fiabilitatea si calitatea durabila a acestora. Alegerea unei baterii este, de obicei, un lucru simplu daca tineti cont de anumiti factori. Vom dezbate aici cum sa obtineti o baterie de bucatarie perfecta pe care sa o folositi zilnic și de la care va asteptati sa functioneze o perioada indelungata.

Este esențial să fim foarte bine informați atunci când decidem să facem o astfel de achiziție și trebuie să avem în vedere două aspecte pe lângă preț, dimensiune sau model.

Calitatea bateriei

Este un aspect foarte important de care tebuie sa tinem cont. O baterie de bucatarie de firma va garanteaza rezultate excelente timp de ani de  zile. Un indicator al calității unei baterii este de obicei greutatea acesteia. Cu cât este mai grea, cu atât mai rezistentă se va dovedi. Vin echipate cu un cartuș ceramic mult mai rezistent decât unul de plastic. Mai mult, acestea beneficiază de cea mai nouă tehnologie care ajută la economisirea apei prin reducerea debitului și îmbogățirea acestuia cu aer, fără a elimina confortul.

Baterie de bucatarie Grohe

Garanția bateriei

Un alt factor după care trebuie să vă ghidați este garanția oferită de producător. Cele mai bune vor avea o garanție extinsă deoarece au fost realizate din cele mai performante materiale. Producătorii cunoscuți nu numai că se ocupă de eventualele defecțiuni ale bateriei însă acoperă și eventualele defecte ale cartușului și chiar oferă servicii post garanție ceea ce semnifică atenție sporită pe care o acordă clientului.

Baterie de Bucatarie KludiAșadar aruncați o privire asupra bateriilor de bucătărie de brand disponibile in magazinul nostru online. Grohe, Franke, Ideal Standard, Kludi, Demm Rubinetteria sunt nume recunoscute care vă garantează produse de top.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

One thought on “Când vine vorba de bateria de bucătărie, alege calitatea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *