Baterii

Transformați bucătăria într-un spațiu elegant și funcțional cu un pachet surpriză de la Franke

In lumea bucatariilor moderne, chiuveta si bateria reprezinta doua elemente esentiale, atat din punct de vedere functional, cat si estetic. Franke, un nume de incredere in industria echipamentelor de bucatarie, va propune in oferta Romstal un set care nu numai ca adauga valoare practica bucatariei, dar si un aspect elegant si sofisticat. Acest pachet format din chiuveta de bucatarie Franke MRG 610-54 si bateria monocomanda cu pipa in forma de lebada, Pola 1.0 Avena, promite sa imbine functionalitatea excelenta cu designul atragator.

Chiuveta Franke MRG 610-54: Durabilitate si eleganta

Chiuveta de bucatarie Franke MRG 610-54 este proiectata cu atentie pentru a se potrivi perfect in orice bucatarie moderna. Cu o forma dreptunghiulara si un finisaj Avena, aceasta adauga un aspect rafinat si sofisticat spatiului dvs. Aceasta vine cu o gaura pregatita pentru montarea bateriei, ceea ce face instalarea simpla si fara batai de cap.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei chiuvete este materialul din care este fabricata – fragranite. Fragranite nu este doar rezistenta, ci si uimitoare din punct de vedere estetic. Aceasta are o stralucire subtila si o senzatie calda la atingere, adaugand o nota de eleganta in bucatarie. Suprafata sa fin texturata nu este poroasa, ceea ce inseamna ca igiena este intotdeauna o prioritate. Compozitia sa, alcatuita din 80% nisip de cuart si 20% rasina acrilica extrem de dura, asigura ca veti avea parte de frumusete pentru o viata intreaga.

Bateria Pola 1.0 Avena: Eleganta in miscare

Pentru a completa acest pachet, Franke a inclus bateria monocomanda Pola 1.0 Avena, care imparte acelasi finisaj atractiv cu chiuveta. Aceasta baterie impresioneaza cu un design elegant si curat, aducand o nota de rafinament in bucatarie. Cu un cartus de 35mm, functionarea sa este fluida si precisa, permitandu-va sa reglati cu usurinta temperatura si debitul apei.

Un alt aspect al acestei baterii sunt racordurile flexibile din inox, care nu numai ca adauga durabilitate, dar si faciliteaza instalarea. Aceasta este o alegere excelenta pentru oricine cauta un amestec de functionalitate si estetica in bucatarie.

Impreuna, chiuveta Franke MRG 610-54 si bateria Pola 1.0 Avena formeaza un set care nu numai ca imbunatateste aspectul bucatariei, dar si creste eficienta si confortul in timpul gatitului si curateniei. Cu materialul fragranite durabil si finisajul atractiv Avena, aceste produse Franke promit sa va ofere eleganta si durabilitate pentru multi ani inainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *