Baterii

Bateriile Grohe Eurosmart Cosmopolitan – Alegerea înțeleaptă pentru casa ta

Asigurați-vă că aveți un impact pozitiv asupra locuinței alegând să vă dotați obiectele sanitare de la baie sau chiuveta de la bucătărie cu baterii moderne Eurosmart Cosmopolitan. Acestea vin de la producătorul GROHE, deja un nume recunoscut la nivel mondial datorită inovațiilor sale în domeniul produselor sanitare ecologice.

Bateriile Grohe Eurosmart Cosmopolitan respectă principiile ecologice de utilizare rațională a apei. Eurosmart Cosmopolitan are încorporată o tehnologie specială care permite reglarea consumului de apă astfel încât să prevină risipa. Cu ajutorul tehnologiei EcoJoy, puteți să faceți economie nu numai la consumul de apa ci si la cel de energie.

Ecologică, economică, practică, igienică și foarte elegantă, oricare baterie din seria Eurosmart Cosmopolitan reprezintă o adevărată investiție pentru viitor!

Bateriile Grohe Eurosmart reflecta valorile principale ale minimalismului, fiind una dintre gamele favorite ale clientilor în amenajarile moderne. Gama este finisata cu tehnologia GROHE StarLight, ce asigura o suprafata cromata rezistenta la murdarire si la matuire.  Tranzitia între formele conice ale corpurilor bateriilor si mâner exprima o forma rafinata fara a le compromite soliditatea.

Eurosmart Cosmopolitan este o linie extinsa de produse care satisface preferintele în materie de design ale unui public mai larg. La Romstal gasesti mai multe tipuri de baterii din aceasta serie – de lavoar, de cada, de dus, pentru bideu sau de bucatarie.

Seria a castigat mai multe premii pentru design dar este recomandata si de functionalitatea fara cusur. Cu ajutorul acestor baterii ai un control al apei precis si fara efort. Pentru o viata întreaga de manevrare facila si confortabila a bateriilor alege gama Grohe Eurosmart Cosmopolitan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *