Pompe hidraulice HYDRAM – apă GRATIS fără consum de curent!

Actualizat la 7 September, 2020 at 12:30 pm

POMPA-HIDRAULICA-HYDRAM---A4

 

De la începutul acestui an Romstal importă și livrează la cerere pompe hidraulice HYDRAM, cu funcționare continuă fără consum de energie.

Pompa hidraulica Ram este construitîă din fontă și utilizată in zonele de deal și munte, pentru debit relativ mic si cereri de apă la înălțime relativ mare. Datorită principiului său special de funcționare HYDRAM este o pompa ecologică, cu functionare continua, ce nu necesită racordare la rețeaua de energie electrică cu costuri minime de intretinere, iar durata de functionare a acesteia este de 30 de ani. Modul de operare are la baza fenomenul numit “lovitura de berbec”, ce este folosit pentru ridicarea apei la inaltimi mari. Mai mult de 50% din energia fluxului de intrare poate fi transferata fluxului de iesire.

Pompa HYDRAM pompează apa la înălțimi mari făra a folosi energie electrică!

Acest tip de pompă este disponibil în 3 variante de 50,100 și 150 cifre integrate în denumire ce indică și diametrul de aspirație.

POMPE HIDRAULICE HYDRAM

Mai jos puteți vedea o animație care explică funcționarea pompelor ce folosesc principiul hidraulic al vaselor comunicante si fenomenul de lovitura de berbec de unde si denumirea de pompe RAM (engleza RAM=berbec)


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

3 thoughts on “Pompe hidraulice HYDRAM – apă GRATIS fără consum de curent!

  • 15 January, 2019 at 15:58
    Permalink

    BUNA ZIUA VA ROG SA-MI SPUNETI O POMPA BERBEC SE POATE AMPLASA IN FANTANA LA FUNDUL APEI IAR LA TEAVA DE INTRARE SA-I PUN UN COT CA TEAVA SA FIE RIDICATA IN SUS APROAPE DE LUCIUL APEI PENTRU A CREA ACEA CADERE APA ARE 2 M DECI VA VI O CADERE DE APROAPE 2 M TEAVA VA FI CU DIAMETRUL MARE PENTRU A CREEA VOLUM DE APA AM VREO SANSA SA RIDICE APA LA 5 M DE LA LUCIUL APEI DIN FANTANA.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *