Gresie porțelanată Carpet Vestige Natural – Efecte cromatice uimitoare pentru fiecare cameră

Vrei o baie, o bucatarie sau un living care sa iasa din tipare? Alege gresia portelanată Carpet Vestige Natural produsa de Aparici, disponibila acum in magazinul online romstal.ro. Vorbim despre o gresie extrem de rezistenta, cu dimensiuni considerabile (100 cm x 100 cm) care odata montata va va uimi prin culorile aparte. Daca placa vi se pare prea mare, dar modelul va incanta puteti alege gresia din aceeasi colectie care are forma dreptunghiulara (50cm x 100 cm).

Gresie Carpet Vestige NaturalVorbim de gresie de calitate superioara garantata de producatorul spaniol Aparici Ceramics, nume recunoscut pentru activitatea sa in domeniu. Seria Carpet va solicita simturile la maximum, facandu-va usoara alegerea datorita elegantei pe care o denota cu fiecare placa. Combinatiile de culori ale placilor ceramice Carpet Vestige Natural vor lumina orice spatiu locuibil, aducand interioarele fade la nivelul celor pe care le admirati in reviste.

Colectia Carpet reflecta ideea de design modern. Modelele iterative care par frecate, combinatiile de tonuri sobre, de neglijare intentionata a liniilor drepte, dezvaluie spiritul contemporan al covoarelor. Elementele decorative sunt ocazional metalizate, astfel incat sporeste efectul general estetic al colectiei.  Este un produs special,  datorita procesului (fabricat manual), cu skin-uri diferite si un caracter unic care  ofera spatiilor noastre un finisaj cald. Texturile sale multiple ne permit sa ne jucam si sa dam personalitate mediilor noastre. Seria Carpet Vestige Natural este caracterizată de superbe efecte cromatice și combinații de design.

De acum decorarea locuintei se poate face imediat, la distanta unui singur click. Alege o gresie de incredere care sa se potriveasca cu personalitatea casei si care va va influenta direct modul de a trai si de a gandi. Colectia beneficiază de culorile speciale menite sa readuca echililbrul locuintei. La Romstal le puteți achiziționa gresie Aparici la preturi excelente. Profitati de mixul de stiluri, compozitii si culori si asigurati-va un efect vizual remarcabil in fiecare camera.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

2 thoughts on “Gresie porțelanată Carpet Vestige Natural – Efecte cromatice uimitoare pentru fiecare cameră

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *