Eccorad, calorifere de oțel de încredere

Profită de reducerile din magazinele Romstal! Acum ai calorifere Eccorad gamele cu inaltime de 600 mm, la preturi reduse cu pana la 13%! Caloriferele Eccorad echipate cu aerisitor, dop si sistem complet de prindere in functie de lungimea radiatorului. Ele sunt prevazute cu aripioare pentru disiparea caldurii (ele maresc randamentul caloriferului cu aproximativ 30%), fiind recomandate pentru majoritatea incaperilor, mai ales la camere de bloc. Caloriferele Eccorad au un design clasic, curat, care le ajuta sa se incadreze usor in orice tip de camera.Eccorad - 13%

Calorifere EccoradSuprafata radiatorului Eccorad este finisata cu un strat de pulberere aplicata electrostatic, dupa care este uscata in cuptor. Caloriferele sunt degresate si tratate cu fosfat de fier pasivizat. Circulatia apei prin panou se realizeaza prin sistem fagure ce creste eficienta radiatorului. Toate caloriferele sunt produse si testate conform normelor in vigoare iar inlocuirea in caz de avarii este facila si deloc costisitoare.

Profitati de costurile mici pentru achizitie dar si cele pentru montaj si alegeti calorifere care va garanteaza incalzirea foarte rapida. Ele sunt foarte rezistente suportand fara probleme temperaturi mari. Cumparand calorifere din otel Eccorad vom obtine economie de bani la factura de gaz datorita faptului ca radiatorul se incalzeste repede si centrala functioneaza o perioada mica de timp.

Clientii Romstal care achizitioneaza calorifere din otel Eccorad beneficiaza de un confort sporit si stiu sigur ca se vor bucura de ele pentru un timp indelungat. Eccorad rezista fara probleme datorita tratamentului special de fosfatare aplicat pe interiorul radiatorului care protejeaza impotriva coroziunii.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *