Caloriferele din aluminiu Romstal Vision – Evoluția încălzirii

Vino în magazinele Romstal si ia-ti calorifere din aluminiu Romstal Vision, produse de calitate inalta pentru instalatiile tale de incalzire interioare. Alege elementele din aluminiu de dimensiune 600x100mm sau 500x100mm, care se vor incadra perfect in orice tip de amenajare a locuintei. Gama de dimensiuni va permite acoperirea in totalitate a suprafetei de sub ferestrele din casa, indiferent de marimea acestora. Alegand dimensiunea potrivita veti putea incalzi aerul din camera mult mai uniform.

Calorifere din aluminiu Romstal VisionCaloriferele Romstal Vision din aluminiu nu numai ca arata excelent dar au si o rezistenta foarte buna la coroziune. Vopseaua a fost atent selectionata pentru a garanta un produs de calitate superioara. Procesul de vopsire este realizat prin strat dublu: prin anaforeza si prin pulberi, astfel elementul este rezistent la coroziune iar vopseaua aplicata da un aspect impecabil elementului. Acest tip de acoperire a permis obtinerea unei suprafete lucioase extrem de rezistente si placute la atingere.

Caloriferul Vision are un randament termic ridicat si confera utilizatorului atat confort termic ridicat cat si costuri mici de exploatare. Are un pret accesibil si au avantajul ca sunt uşor de montat. Aceste calorifere din aluminiu Romstal Vision se incalzesc foarte repede asigurandu-va imediat confortul necesar. Ele se numara printre cele mai populare surse de radiere a caldurii. Sunt cele mai usoare calorifere astfel ca montajul si interventiile ulterioare precum aerisirea si curatarea se fac cu maxima usurinta. Caloriferele din aluminiu se formeaza din elementi si astfel dimensionarea lor devine o joaca de copii.

Calorifer aluminiu VisionElementul de caloriferul din aluminiu adoptat sub brandul propriu este produs prin turnarea sub presiune a unui aliaj de aluminiu, proces desfasurat in conformitate cu standardele europene. Finisat cu vopsea de calitate el are o durata de viata mare datorita proprietatii aliajului de aluminiu de a forma un strat de oxid insolubil in apa, care se depune pe peretii interiori ai radiatorului. Raportul dintre puterea termica si dimesiunile compacte este mare, avand o inertie termica scazuta si o conductivitate termica ridicata. Acest tip de calorifer din aluminiu functioneaza cu agent termic apa calda sau abur (vapori).


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

romeo has 758 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Caloriferele din aluminiu Romstal Vision – Evoluția încălzirii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *