Alege pompa hidraulică Hydram de la Romstal pentru a obține apă fără consum de energie

Actualizat la 23 July, 2019 at 03:56 pm

Pompa HydramPentru cei care doresc o pompa hidraulica tip Ram din fonta, fara consum energetic, care sa fie utilizata cu succes in zonele de deal si munte, pentru a obtine un debit relativ mic si cereri de apa la inaltime, pompa Hydram de la Romstal reprezintă cea mai potrivită alegere. Aceasta este o pompa ecologica, cu functionare continua, costuri minime de intretinere, iar durata de functionare a acesteia este de 30 de ani.

Modul de operare are la baza fenomenul numit “lovitura de berbec”, ce este folosit pentru ridicarea apei la inaltimi mari. Mai mult de 50% din energia fluxului de intrare poate fi transferata fluxului de iesire.

Pompa hidraulica Hydram este un dispozitiv complet automat care nu utilizează energie electrică pentru a pompa o parte de apă la o înălţime de mai sus că cea a sursei. Pompa se folosește de fluxul continuu de apa curgatoare pentru a funcţiona. Un hydram este o simplă unitate structural format din două părţi în mişcare – supapa de impuls şi supapa de livrare.

Pompa HYDRAM pompează apa la înălțimi mari făra a folosi energie electrică!

Acest tip de pompă este disponibil în 3 variante de 50, 100 și 150 cifre integrate în denumire ce indică și diametrul de aspirație.

Hydram- pompa hidraulicaMai jos puteți vedea o animație care explică funcționarea pompelor ce folosesc principiul hidraulic al vaselor comunicante si fenomenul de lovitura de berbec de unde si denumirea de pompe RAM (engleza RAM=berbec).


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

In echipa Romstal din 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *