Vrei o lume la picioarele tale? La Romstal încălzirea în pardoseală nu mai e un lux! E o soluție eficientă și accesibilă!

Descopera oferta Romstal pentru incalzirea in pardoseala! Ai consultanta de specialitate si instalatori pentru montaj! Patru branduri celebre: ROMSTAL VISION, KERMI, CALEFFI, UPONOR si preturi de la 15 euro/metru patrat!

Incalzirea in pardoseala reprezinta o solutie tot mai utilizata datorita eficientei deosebite. Utilizatorii obtin rapid un mediu confortabil deoarece locuintele se incalzesc rapid si uniform iar cheltuielile penrtu facturile la gaze sunt foarte mici. Acest lucru se intampla deoarece sistemul functioneaza cu temperaturi scazute ale agentului termic din tevile din pardoseala.

Un alt avantaj major este ca intreaga instalatie este invizibila, ceea ce va confera libertate in alegerea oricarui stil arhitectural. Spre deosebirea de incalzirea clasica cu ajutorul caloriferelor, in cazul incalzirii in pardoseala caldura se distribuie uniform in toata locuinta obtinandu-se eficienta maxima in incalzire.

Alegeti cele mai bune produse direct din magazinul nostru online si iti poti construi propriul sistem de incalzire in pardoseala, acea retea de conducte cu apa calda montate pe sapa, sub pardoseala. Cu ajutorul acestui sistem veti obtine o marire a spatiului, caldura uniforma in orice camera din locuinta, economie de combustibil, protectie contra alergenilor si acarienilor prin reducerea riscului de aparitie a mucegaiului.

Sistemul de incalzire prin pardoseala este adaptabil oricarui spatiu, chiar si in cladiri care au nevoie de renovare. Sistemul poate fi montat sub diferite tipuri de materiale precum gresia, parchetul, piatra, marmura sau betonul, fara sa le altereze in timp. Cand vine vorba de montarea sistemului de incalzire in pardoseala trebuie sa stim ca sunt cativa pasi importanti care trebuie urmati. Trebuie sa stim exact marimea camerelor pentru a stii care sunt materialele pe care le vom folosi. A doua etapa este reprezentata de montarea casetelor pentru distribuitor. Cutiile de distribuitor se amplaseaza obligatoriu mai sus decat teava din pardoseala, aceasta permitand evacuarea aerului din tuburi. Apoi, dupa ce se pregateste suportul, se trece la montarea serpentinelor de incalzire. Aceasta operatiune se executa respectand intocmai traseul din proiect, pasul intre tevi, lungimea fiecarui circuit, locul si raza de curbura pentru fiecare schimbare de directie a tevii.

Indiferent de tipul de teava folosita, serpentinele se realizeaza dintr-o singura bucata. Dupa montarea tevilor se trece la umplerea instalatiei si se efectueaza proba de presiune. Este necesara aceasta proba deoarece instalatia va fi ascunsa in pardoseala si nu se va putea interveni rapid in cazul unor nereguli. Astfel veti putea efectua ultimele modificari inainte de turnarea si intarirea sapei de beton. In ultima etapa veti trece la finisajul pardoselii, operatiune care se executa numai dupa punerea in functiune a instalatiei de incalzire, atunci cand sapa este perfect intarita si uscata.

Transforma-ti si tu pardoseala intr-un calorifer urias si bucura-te de confort maxim cu un consum mai mic de gaze!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 772 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “Vrei o lume la picioarele tale? La Romstal încălzirea în pardoseală nu mai e un lux! E o soluție eficientă și accesibilă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *