Instalatii de incalzire

Produsele Romstal Vision – Tehnologii moderne pentru încălzirea casei

Descopera Romstal Vision, gama completa de produse si sisteme de incalzire – cazane pe combustibil solid, centrale murale, radiatoare, sisteme solare, sisteme de incalzire prin pardoseala, cosuri de fum si tubulatura, filtre, contoare, rezervoare, robineti, racorduri, accesorii. Le gasesti doar la Romstal la cele mai bune preturi!

Alege un convector electric Vision o alternativa foarte buna la utilizarea radiatoarelor. Acesta este util indeosebi daca locuinta nu este racordata la gaze si nu dispunem de o centrala termica. Avantajul convectorului electric Romstal Vision este ca poate fi mutat cu usurinta oriunde ne dorim sa incalzim. De asemenea, se poate monta pe perete. Convectorul de podea distribuie caldura uniform in incapere. Reglarea caldurii se realizeaza prin intermediul termostatului din dotare.

Daca locuinta ta este dotata cu o centrala termica atunci ai nevoie de radiatoare de incredere. Gama Vision iti propune calorifere de diferite dimensiuni care sa poata fi montate cu succes in orice camera din casa. Avem chiar si calorifere de baie, tip portprosop. Opteaza si tu pentru elemente de calorifer din aluminiu sau din otel si te vei bucura cat ai bate din palme de confortul dorit.

Caloriferele Romstal Vision arata excelent, o rezistenta foarte buna la coroziune si un randament termic ridicat care confera utilizatorului atat confort termic ridicat cat si costuri mici de exploatare. Are un pret accesibil si au avantajul ca sunt usor de montat. Aceste calorifere Romstal Vision se incalzesc foarte repede asigurandu-va imediat confortul necesar.

Tot la Romstal gasesti si centrala cu gazeificare pe combustibil solid Vision. Acesta are un pret excelent, plus ca are avantajul de a utiliza un combustibil care, in raport cu energia electrica, gazul sau motorina, prezinta avantajul de a fi o alternativa ieftina. In plus, lemnul genereaza o cantitate redusa de emisii de CO2. Cazanul este special proiectat si produs sa realizeze o combustie eficienta cu combustibil, constand din busteni de lemn uscati. Acesta este dotat cu panou electronic si ventilator pe evacuare (exhaustor) cu viteza modulanta.

Ti-am pregatit si pachete de produse pentru cei care doresc sa opteze pentru incalzirea in pardoseala. Acest tip de incalzire reprezinta una dintre solutiile inovatoare care va ajuta sa obtineti un mediu confortabil cu niste costuri reduse la facturile de incalzire. Acest lucru se datoreaza temperaturilor scazute ale agentului termic din instalatie.  Nu mai punem la socoteala faptul ca intreaga instalatie este invizibila, ceea ce va confera libertate in alegerea oricarui stil arhitectural.

Gama Romstal Vision se ocupa si de partea de apa calda menajera. Ai la dispozitie boilere si acumulatoare Vision care se vor ocupa de producerea si acumularea apei calde de consum. Prepararea apei calde menajare se realizeaza fie prin intermediul rezistentei electrice, fie prin intermediul serpentinelor interioare care se pot conecta la o sursa de agent termic: cazan, centrala sau panou solar.

Opteaza pentru un acumulator Vision conceput pentru a diminua consumul centralelor termice, indiferent de combustibilul folosit. Avantajele sale sunt faptul ca mentine caldura mai mult timp, chiar si dupa oprirea sursei de energie, sau ofera posibilitatea de a utiliza centralele la capacitate redusa avand acelasi randament. Acumulatorul inmagazineaza energia si o face disponibila in mod continuu, fara intrerupere, chiar cand instalatia termica a fost oprita. In acest mod este redus consumul de energie si emisiile poluante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *