De ce să alegi încălzirea cu un convector electric

Daca locuiesti intr-o zona in care nu nu ai acces la reteaua de gaze sau, dimpotriva, nu vrei sa utilizezi cazane de mari dimensiuni cu functionare pe lemne sau peleti, deoarece nu ai un spatiu foarte mare de incalzit, solutia optima pentru tine o reprezinta alegerea unui convector electric potrivit pentru a obtine confortul dorit la costuri de achizitie si utilizare cat mai mici. Convectorul poate reprezenta o solutie excelenta pentru cei care doresc sa incalzeasca rapid doar anumite incaperi. Un convector va ocupa foarte putin spatiu necesitand doar alimentare la o priza si se va ocupa de indata de incalzirea rapida a aerului din incaperea in care a fost montat.

Convectoarele moderne disponibile la Romstal provin de la nume importante in industrie precum Tesy, Stiebel Eltron, Delphi Electric sau Vision. Convectorul este aparatul care inlocuieste cu succes caloriferul avand si alte functii pe care va puteti baza. Ele au protectie antiinghet, termostat de protectie la supraincalzire si puterea necesara pentru a mentine o temperatura constanta pe toata suprafata. Odata instalate ele asigura o functionare silentioasa. Puteti opta pentru modele care se monteaza pe perete sau pentru convectoare electrice de podea care dispun de roti si pot fi mutate usor dintr-un spatiu in altul.

Cei mai multi sunt reticenti in a-si dota casa cu astfel de surse de incalzire crezand ca au un consum de energie mult prea mare. Totusi, produsele de ultima ora beneficiaza de cele mai noi tehnologii, utilizarea convectoarelor devenind mult mai avantajoasa si din punctul de vedere al costurilor. Acest tip de produs  poate fi mai eficient decat o centrala termica oferind in acelasi timp posibilitatea controlului mai mare asupra temperaturii in diverse camere. Consumul de energie electrica va fi dictat de puterea convectorului ales de dumneavoastra.

Un alt avantaj al convectorului electric este ca nu atrage foarte mult praf, iar astfel asigura mentinerea unui mediu mai sanatos in interior. Iar daca va doriti un produs care sa poata fi montat in baie, trebuie sa stiti ca un convector este rezistent la umiditate ridicata. Ele se va ocupa de incalzirea uniforma a aerului in incapere.

Convectoarele sunt dotate cu carcase elegante cu design modern pentru a le ajuta sa se integreze usor in stilul de amenajare al locuintei. Carcasa metalica este cea care ascunde rezistenta electrica responsabila pentru incalzire. Convectoarele trag aerul prin partea de jos, il incalzesc, si il elimina prin partea superioara.

Opteaza si tu pentru convectoarele electrice, solutia avantajoasa pentru o incalzire economica!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei - centrale termice, calorifere, boilere, sisteme de incalzire in pardoseala, aparate de aer conditionat, pompe, gresie si faianta, panouri solare, s.a.m.d. Inainte a lucrat ca director de vanzari in cadrul unei firme de constructii. Experienta in acest domeniu s-a impletit cu pasiunea pentru scris fapt ce l-a determinat sa inceapa un blog personal. A scris o serie de articole despre avantajele pe care le obtin consumatoriii prin alegerea unor produse de calitate pentru constructiile lor in detrimentul unora mai ieftine dar cu o calitate mai indoielnica. Romstal l-a urmarit si i-a propus o colaborare. Asa a ajuns sa scrie pe blogul nostru. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

romeo has 771 posts and counting. See all posts by romeo

One thought on “De ce să alegi încălzirea cu un convector electric

  • 14 January, 2021 at 23:36
    Permalink

    Chiar planific sa cumpar un asemenea convector electric, mai ales ca preturile sunt foarte accesibile. Ma refer, chiar si in plin sezon.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *