Instalatii de incalzire

De ce să alegi încălzirea cu un convector electric

Daca locuiesti intr-o zona in care nu nu ai acces la reteaua de gaze sau, dimpotriva, nu vrei sa utilizezi cazane de mari dimensiuni cu functionare pe lemne sau peleti, deoarece nu ai un spatiu foarte mare de incalzit, solutia optima pentru tine o reprezinta alegerea unui convector electric potrivit pentru a obtine confortul dorit la costuri de achizitie si utilizare cat mai mici. Convectorul poate reprezenta o solutie excelenta pentru cei care doresc sa incalzeasca rapid doar anumite incaperi. Un convector va ocupa foarte putin spatiu necesitand doar alimentare la o priza si se va ocupa de indata de incalzirea rapida a aerului din incaperea in care a fost montat.

Convectoarele moderne disponibile la Romstal provin de la nume importante in industrie precum Tesy, Stiebel Eltron, Delphi Electric sau Vision. Convectorul este aparatul care inlocuieste cu succes caloriferul avand si alte functii pe care va puteti baza. Ele au protectie antiinghet, termostat de protectie la supraincalzire si puterea necesara pentru a mentine o temperatura constanta pe toata suprafata. Odata instalate ele asigura o functionare silentioasa. Puteti opta pentru modele care se monteaza pe perete sau pentru convectoare electrice de podea care dispun de roti si pot fi mutate usor dintr-un spatiu in altul.

Cei mai multi sunt reticenti in a-si dota casa cu astfel de surse de incalzire crezand ca au un consum de energie mult prea mare. Totusi, produsele de ultima ora beneficiaza de cele mai noi tehnologii, utilizarea convectoarelor devenind mult mai avantajoasa si din punctul de vedere al costurilor. Acest tip de produs  poate fi mai eficient decat o centrala termica oferind in acelasi timp posibilitatea controlului mai mare asupra temperaturii in diverse camere. Consumul de energie electrica va fi dictat de puterea convectorului ales de dumneavoastra.

Un alt avantaj al convectorului electric este ca nu atrage foarte mult praf, iar astfel asigura mentinerea unui mediu mai sanatos in interior. Iar daca va doriti un produs care sa poata fi montat in baie, trebuie sa stiti ca un convector este rezistent la umiditate ridicata. Ele se va ocupa de incalzirea uniforma a aerului in incapere.

Convectoarele sunt dotate cu carcase elegante cu design modern pentru a le ajuta sa se integreze usor in stilul de amenajare al locuintei. Carcasa metalica este cea care ascunde rezistenta electrica responsabila pentru incalzire. Convectoarele trag aerul prin partea de jos, il incalzesc, si il elimina prin partea superioara.

Opteaza si tu pentru convectoarele electrice, solutia avantajoasa pentru o incalzire economica!

2 thoughts on “De ce să alegi încălzirea cu un convector electric

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *