Baterii

Confort maxim în bucătărie cu bateria cu duș extractibil Grohe Eurosmart New

Ti-ai dorit intotdeauna o baterie de bucatarie cu dus? Grohe iti aduce o baterie cu dus extractibil pentru bucatarie de care te vei indragosti. Bateria Eurosmart New cu dus extractibil este practica si eficienta si, mai mult, vine la un pret mai mult decat rezonabil.

Baterie bucatarie Grohe Eurosmart New cu dus extractabilBateria de bucatarie Eurosmart New cu dus extractibil este o baterie care are capul detasabil si prevazut cu un furtun care va permite sa mutati jetul de apa si in zonele mai putin accesibile ale chiuvetei. In plus, puteti transforma jetul de apa intr-unul normal sau unul foarte puternic.

Bateria cu dus pentru bucatarie iti aduce o serie de avantaje evidente. In primul rand, ea te va ajuta sa speli vasele si oalele mai eficient indiferent de adancimea si marimea chiuvetei. Veti putea utiliza furtunul pentru a ajunge cu jetul puternic deasupra unor depuneri greu de indepartat de pe fundul oalelor de mari dimensiuni. Tot cu ajutorul Grohe Eurosmat New vei spala fructele si legumele mult mai facil fara a stropi chiuveta in toate directiile. Profita la randul tau de un plus de flexibilitate si manevrabilitate.

Bateria pentru spălător din gama EUROSMART NEW de la GROHE completează perfect orice bucătărie. Bateria este prevăzută cu sistem de reducere a consumului de apă și energie datorită tehnologiei integrate EcoJoy. GROHE EcoJoy reduce consumul de apă cu până la 50% fără a compromite performanțele. Ori de câte ori porniți bateria, vă veți bucura de un jet complet de apă, economisind totuși bani. În acest fel beneficiați atât de un obiect cu design deosebit, cât și de un produs cu proprietăți ecologice.

Sistemul ușor de instalare cuprinde doar câteva părți și este foarte ușor de utilizat. Venind cu furtunuri flexibile și un set clar de instrucțiuni, veți găsi instalarea bateriei dvs. o sarcina extrem de simpla.

Bateria se manevrează cu ușurință datorită tehnologiei SilkMove care asigură un control precis al apei, fiind foarte confortabil de operat. Astfel putem regla temperatura și debitul apei rapid și comod, în funcție de preferințe, pentru un echilibru perfect al jetului de apă. Bateria asigură o funcționare ușoară a pârghiei chiar și după ani de utilizare.

Bateria pentru spălător GROHE EUROSMART NEW are suprafața cromată care îi conferă rezistență la coroziune și depuneri de calcar, prelungindu-i durata de viață. Finisajul cromat StarLight conferă un luciu aparte suprafeței metalice, împiedicând mătuirea și murdărirea acesteia. În acest fel vom dispune pentru mult timp de aspectul ca nou al bateriei. Pur și simplu ștergeți bateria cu o cârpă uscată – suprafața fină netedă este rezistentă la zgârieturi și asigură un strălucire luminoasă de durată. Veți economisi timp de curățare iar bateria dvs. întotdeauna va arata strălucitoare și nouă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *