5+1 moduri în care să-ți amenajezi baia cu finisaje tip ciment

De câțiva ani cimentul nu mai este doar material de construcție expus in locuri izolate din locuința precum pivnița sau garajul.

Noul stil de amenajare industrial promovează aspectul de ciment ca finisaj de decor, extrem de modern și intens popularizat pe Instagram sau Pinterest.

Deși poate părea rece și impersonal, cimentul și in subsidiar aspectul de piatra, creeaza un ambient neutru care reușește sa pună in valoare mai mult decât orice obiectele folosite pentru amenajarea baii.

Dincolo de finisaje clasice, precum placarea pereților și a pardoselii, s-au găsit soluții de turnare a cimentului in mulaje din cele mai diverse, care se transforma in piese de mobilier sau accesorii decorative.

Așadar, iată 5 idei de amenajare a baii care includ cimentul ca element principal

1.Faianța cu aspect de ciment

Cimentul folosit in amenajarea baii poate avea fie un finisaj șlefuit lucios, fie unul mai puțin prelucrat, texturat, potrivit mai ales pentru amenajări in stil industrial. Un finisaj lucios pune extrem de bine in valoare o baie in stil minimalist.

Aceasta amenajare cu faianța Narvona de la Undefasa este mediul perfect pentru o baie simpla, minimalista, in care punctul focal este cada de baie freestanding masiva.

Găsiți aici gresia și faianța Narvona de la Undefasa.

 

2. Gresia cu aspect de beton

Cea mai evidentă soluție de placare, pentru ca vine ca o soluție naturală și practica pentru o pardoseala minim finisata.

Gresia Dust de la Marazzi este ușor de întreținut, este rezistența la trafic, iar nuanțele  neutre de bej și gri se pot extinde cu ușurintă și in alte zone ale locuinței.

Găsești aici gresia Dust de la Marazzi

De asemenea vezi și alte propuneri in stil industrial, inclusiv ciment in 5 tendințe de amenajare a baii 2020.

 

3. Lavoare și blaturi de baie turnate din ciment

Fiind o zona de nisa, aceste modele sunt lucrate in special de artizani locali in serie mică.

Exista însă și producători axati pe materiale turnate precum cuarțul, care oferă și variante finisate cu aspect de ciment.

Găsiți o propunere interesantă la Kuma România, care lucrează blaturi și lavoare la Banesti, Prahova.

Aveți mai jos o propunere, dar se pot discuta mult mai multe variante pe comanda.

Tot ce trebuie sa faceți este sa ne vizitați intr-unul din magazinele Romstal și sa discutați cu un consilier de vânzări care va intermedia aceasta relație, pentru a obține exact modelul pe care vi-l doriți, fără bătaie de cap și deplasări inutile.

Puteți accesa aici rețeaua de magazine Romstal

 

4. Cadite de dus cu aspect de ciment

Ultimele tendințe in materie de amenajare a zonei de dus se orientează către montarea cabinei de dus direct pe pardoseala, sau pe o cădiță de dus cât mai joasa, dacă nu chiar încastrată in pardoseala.

Bineinteles ca acest lucru înseamnă și alegerea unor finisaje cât mai naturale, care sa se integreze elegant cu pardoseala in culori neutre de gri, bej, nude stau alb.

Propunerea noastră este o cădiță de dus subțire din colecția Ultraflat S de la Ideal Standard, mai exact modelul cu finisaj gri ciment:

Cadita Ideal StandardGăsiți acest model și in oferta Romstal!

 

5. Mobiliere de baie cu elemente tip ciment precum blaturi și zone de depozitare

Ne referim aici specific la mobilierul Adapto de la Ideal Standard care vine la pachet cu un blat tip ciment și o cutie solida de depozitare care imita același material.

Acest mobilier este expus in show-room-ul nostru din Bucuresti Vitan, dacă doriți sa-l vedeți și sa-i testați ergonomia și modul in care se încadrează in ambient.

Aveți aici propunerea noastra de amenajare și câteva detalii ale produsului.

Altfel puteți accesa acest link pentru a vedea detalii precum schite, dimensiuni și pret, cu precizarea ca trebuie doar sa-i mai asociați un lavoar pe blat pe gustul dumneavoastră.

Puteți oricând sa ne contactați pentru detalii sau pentru a cere o oferta pe Facebook, e-mail sau telefonic.

 

6. Accesorii de baie care imita cimentul.

Sunt cea mai facila soluție, pentru ca nu implica niciun fel de modificări majore in amenajarea baii.

Poți adauga baii tale o nota minimalista nefinisată și poți sa renunți cu ușurintă la aceste accente atunci când nu se mai potrivesc ambientului creat.

Vezi aici mai multe propuneri din oferta Romstal de accesorii de baie.

  • Gedy Aries Antracit

Tu ai adopta acest stil de amenajare in baia ta?


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

One thought on “5+1 moduri în care să-ți amenajezi baia cu finisaje tip ciment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *