Cabine de dus

Vrei un look modern pentru baia ta? Pereții de dus Altea reprezintă soluția optimă

Cu totii ne dorim ca baia noastra sa ne aduca in acelasi timp confort, eleganta desavarsita si calitate premium. Pentru ca look-ul sa fie unul cu adevarat spectaculos, o cabina de dus pe pardoseala tip walk-in este solutia moderna care va schimba total modul in care arata baia.Cabina dus cu rigola

Peretii de dus Altea din gama Zeya sunt disponibili in varianta simpla, transparenta, sau in varianta cu model, unde geamul este taiat de un profil negru mat. Alegeti un perete de dus Altea cu latimea potrivita dimensiunii baii si delimitati cu ajutorul sau noua dumneavoastra cabina de dus ajutandu-va de peretii preexistenti din baie!

Peretii Altea sunt fabricati din sticla securizata cu grosime de 8mm. Acest material  se dovedeste extrem de rezistent chiar si cand este pus in situatia de a face fata unor tensiuni mecanice. De asemenea, se comporta excelent si in fata variatiilor de temperatura a apei utilizata la dus. Puteti trece fara griji de la dusuri fierbinti la unele reci fara a va face griji in privinta socului termic. Sticla securizata se sparge extrem de greu si, in cazul nefericit in care acest lucru se intampla, ea se fragmenteaza in bucati foarte mici astfel incat sa nu raneasca utilizatorii.

Optand pentru un astfel de produs va veti bucura de senzatia de spatiu mai mare in baie. Zeya Altea se monteaza usor in doar cateva minute. Peretele de dus ales formeaza impreuna cu peretii selectati o cabina de dus incapatoare. Daca alegeti varianta pe pardoseala trebuie doar sa aveti grija ca sifonul sa faca fata fluxului de apa de la dus. Alegand sa nu mai investiti intr-o cadita de dus va veti putea bucura de un spatiu mai mare pentru cabina nemaifiind limitati de dimensiunea caditei. Apa se scurge direct pe gresia careia ii veti da o inclinatie spre rigola de dus.

Un perete de dus Altea se curata facil gratie suprafetei extrem de netede. Peretele de dus Altea se va sterge rapid cu o carpa imbibata cu solutie de geamuri, in timp ce gresia care-i slujeste drept podea va fi curatata direct cu jetul dusului.

Este timpul sa renovezi baia conform dorintelor tale! O baie cu cabina de dus walk-in este mai atragatoare vizual, mai spatioasa si, totodata, extrem de functionala. Bucura-te de eleganta desavarsita comandand pereti de dus Zeya Altea direct din magazinul nostru online, romstal.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *