Instalatii de incalzire

Vrei apă caldă la discreție? Soluția o reprezintă boilerele electrice Habitat

Romstal va propune boilerele electrice Habitat, produse moderne care sunt folosite pentru incalzirea apei menajere cu ajutorul rezistentelor electrice. In gama de boilere electrice Habitat gasim boilere de 30, 50, 80 si 100 de litri. Ele sunt solutii excelente pentru cei care doresc boilere care se remarca prin rapiditatea cu care incalzesc apa. Neavand capacitati foarte mari, boilerele Habitat sunt usor de montat si extrem de rezistente la socuri mecanice.

Boilerul electric Habitat cu acumulare este emailat la interior si izolat cu poliuretan de mare densitate CFC Free (20 [mm]). Are forma obisnuita, asemanatoare cu cea a unui rezervor. Deoarece este compus dintr-un ansamblu de incalzire si un termostat, acesta reuseste sa stabilizeze temperatura apei in functie de setarile alese de utilizator.

Avantajele utilizarii unui boiler electric sunt evidente. Ele sunt usor de instalat si au un debit mare de apa datorita acumularii. Este demn de precizat ca boilerul electric nu necesita cos sau tubulatura de evacuare, ci doar o priza care sa-l mentina conectat. Dupa cum stim deja, curentul electric este mai raspandit decat gazul. Iata de ce acest gen de produs este varianta potrivita si pentru cei care au locuinte in locuri mai retrase. Ele se remarca prin durata mare de viata si mentenanta usoara, fiind usor de diagnosticat si reparat.

Alegeti acum un produs foarte util oricarui tip de locuinta, scopul sau fiind de a va asigura un flux constant de apa calda indiferent de sezon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *