Centrale termice

Vitodens 100-W, centrala termică în condesație potrivită pentru casa ta

Ia-ti acum VIESSMANN VITODENS 100-W, o microcentrala murala in condensatie care functioneaza pe gaz cu tiraj fortat, utilizata pentru incalzire si producere de apa calda menajera instant. Profita de reducerea de 5% si ia-ti o centrala cu doua schimbatoare de caldura, unul primar si unul pentru apa calda menajera care va lucra la capacitate pentru a va oferi confortul dorit.

Centrala termica Vitodens 100-W cu arzator, grup hidraulic si schimbator de caldura din otel inoxidabil, ofera tehnologia de condensatie într-un spatiu extrem de redus si la un pret acum si mai atractiv. Vitodens 100-W este solutia adecvata atât pentru constructii noi cât si pentru proiecte de modernizare a sistemelor de încalzire existente. Centrala este usor de instalat si poate fi amplasat functie de necesitati ori în baie, în bucatarie, în mansarda, într-o nisa sau în alt colt al casei.

Centrala VitodensSe remarca prin eficienta energetica ridicata. Ea consuma mai putina energie deoarece utilizeaza suplimentar caldura gazelor arse evacuate, ceea ce are ca rezultat o crestere semnificativa a eficientei energetice a aparatului. Aceasta duce la scaderea costurilor de încalzire si protejarea mediului înconjurator

Datorita suprafetelor de transfer termic Inox- Radial, Vitodens 100-W ofera o înalta eficienta energetica si un confort termic deosebit. Arzatorul cilindric MatriX este de asemenea confectionat din otel inoxidabil. Acesta este foarte economic datorita capacitatii de functionare modulanta, corelat cu necesarul de caldura. Grupul hidraulic compact ce poate fi accesat din partea frontala permite interventia rapida, simplificând operatiile de întretinere. Acesta contine componentele de circulatie a apei cum ar fi pompa de circulatie sau vana de amestec. Pentru dumneavoastra aceasta înseamna o economie de timp la întretinere sau în caz de interventie asupra cazanului.

Sistemul electronic de automatizare cu care este echipata centrala Vitodens 100-W asigura functionarea instalatiei termice în corelare cu temperatura de ambianta a locuintei. În cazul conectarii unui senzor de temperatura exterioara, sistemul va comuta automat pe un regim de functionare corelat cu acesta. Automatizarea include si sistemul de protectie antiînghet. Deservirea instalatiei se realizeaza simplu si prin intermediul butoanelor rotative de reglaj a temperaturilor de încalzire si de preparare a apei calde menajere. Pe afisajul digital sunt indicate temperaturile si parametrii de stare ai instalatiei termice.

One thought on “Vitodens 100-W, centrala termică în condesație potrivită pentru casa ta

  • Recomand cu caldura Vitodens 100, modelul nou este foarte elegant, iar pentru apa calda are nota 10,este mereu la temperatura constanta, datorita functiei de asteptare. Cea mai tare centrala, recomand

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *