Gresie si faianta

Visezi la pardoseli minunate? Schimbă look-ul casei tale cu plăci ceramice de calitate de pe romstal.ro!

O pardoseala din placi ceramice de calitate va dainui pentru zeci de ani si va da un aspect elegant oricarei locuinte. De obicei, gresia se utilizeaza mai mult pentru bucatarie si baie, insa noile tendinte o recomanda si pentru livinguri si chiar domitoare gratie rezistentei sporite. Placile ceramice de buna calitate acopera rapid spatiul si vor rezista cu brio traficului intens din cele mai mari camere din locuinta.

Romanii sunt reticenti la ideea montarii de placi ceramice in dormitoare sau livinguri dar, odata cu aparitia sistemelor de incalzire prin pardoseala si aflarea avantajelor oferite de montajul exact si rezistenta sporita a ceramicii, tot mai multi au ales aceasta varianta.Covoraș electric încălzire pardoseală

Alegerea placilor ceramice pentru pardoseala trebuie sa tina cont de anumite reguli. Bineinteles, conteaza stilul dar trebuie sa tinem cont si de alte aspecte la fel de importante. De exemplu trebuie sa stabilim cat de intens va fi traficul in fiecare camera in parte. Pentru bucatarie sau living, unde petrecem mai mult timp decat in dormitoare, vom alege o gresie cu un coeficient crescut al rezistentei. Astfel aceasta nu-si va pierde calitatile in timp.

Gatitul, mesele cu familia sau relaxarea vor fi activitati mai placute si mai confortabile pe o suprafata sigura, frumoasa, de calitate. Acest tip de acoperire a pardoselii ne va scuti de munca suplimentara pentru curatarea suprafetei.

Asadar, placile ceramice sunt alegerea perfecta pentru pardoseli intrunind mai multe avantaje intr-un singur material. Mai intai amintim pretul foarte bun. Placile ceramice sunt mai ieftine decat marmura sau lemnul si rezista pentru perioade indelungate chiar si in conditii de trafic crescut. Totodata ele sunt rezistente la murdarie si usor de curatat. Pardoselile din placi ceramice nu retin umezeala si merg perfect in combinatie cu sistemul de incalzire prin pardoseala care sa va ofere cele mai bune conditii.

Romstal recomanda placi ceramice de la producatori recunoscuti pe plan international – Aparici, Pamesa, Undefasa, Ibero, Rondine, Panaria. Acestia garanteaza produse de calitate cu aspect minunat. Nu va veti mai face grij privind fragilitatea parchetului sau aspectul deteriorat al acestuia in timp. Produse specifice fiecarei zone ale locuintei, cu proprietati speciale (anti-alunecare, rezistenta sporita, stralucire) sunt disponibile oricand pe romstal.ro si in magazinele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *