Solutii de Amenajari

Villeroy&Boch – Obiecte sanitare pentru viitor

Villeroy&Boch este o companie germana de produse ceramice, fondata in 1748. Ea ofera o gama larga de produse de baie, inclusiv cazi, dusuri, lavoare, WC-uri si accesorii. Produsele sunt cunoscute pentru calitatea lor premium, designul elegant si durabilitatea lor.

Produsele Villeroy&Boch sunt disponibile intr-o gama larga de stiluri, de la clasic la modern, astfel incat sa se potriveasca oricarui decor de baie. Unele dintre gamele de produse cele mai populare includ Subway, Venticello si Architectura.

Villeroy&Boch se concentreaza pe inovatie si tehnologie, astfel incat sa ofere solutii moderne si practice pentru baie. De exemplu, unele dintre produsele lor au sisteme de economisire a apei si tehnologii de incalzire rapida a apei.

Intr-o lume in continua miscare, in care cu greu gasim timp pentru noi insine, Villeroy&Boch va propune un moment de pauza, in care sa ne regasim si sa ne reincarcam cu energie. Descopera lavoare, vase wc si mobiliere de baie adecvate atat pentru amenajarea bailor mici de apartament cat si a bailor matrimoniale.

Vei fi uimit de lavoare un design minimalist si functional, cu spatiu de spalare generos si margini de depozitare ample pentru obiectele utilizate curent. De asemenea, poti alege vase wc care includ inovatia DirectFlush. Aceasta permite curatarea eficienta a vasului folosind o cantitate redusa de apa. Designul fara rama de spalare permite curatarea si intretinerea facila a celor mai inalte standarde de igiena. Vasele wc pot fi dotate cu capace de wc soft-close in varianta standard, dar si cu design ultraflat pentru un plus de eleganta.

Atat lavoarele cat si vasele wc sunt disponibile cu tratament CeramicPlus, finisaj ceramic rezistent la murdarie si depuneri de calcar. Intretinerea si curatarea lor este foarte usoara si nu necesita produse de curatare agresive, toxice pentru mediul inconjurator.

Mobilierele de baie sunt concepute pentru a completa perfect obiectele sanitare. Cu finisaje clasice in nuante neutre minimaliste sau cu aspect bogat de lemn inspirat din natura, mobilierele de baie se remarca prin ergonomie, spatii generoase de depozitare si design inspirat de functionalitate.

Gasiti aici oferta Romstal de obiecte sanitare Villeroy&Boch, inclusiv cazi si mobiliere de baie.

In concluzie, produsele de baie Villeroy & Boch sunt o alegere excelenta pentru cei care doresc sa imbine calitatea si durabilitatea cu designul elegant si inovatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *