Viessmann Vitodens 100-W – Noua generatie de centrale in condensatie cu conectare la internet

Alege o centrala termica Vitodens 100-W din oferta Romstal si bucura-te de un produs modern care beneficiaza de tehnologia de condensatie. Totul la un pret foarte atractiv. Tehnologia condesatiei inseamna ca ea consuma mai putina energie utilizand suplimentar caldura gazelor arse evacuate, crescand semnificativ eficienta energetica a aparatului. Aceasta duce la scaderea costurilor de încalzire si protejarea mediului înconjurator.

O centrala Viessmann Vitodens 100-W este usor de instalat si poate fi amplasata in diferite spatii in functie de necesitati, fie în baie, în bucatarie, în mansarda, într-o nisa sau în colt. Este o centrala cu grupul hidraulic compact ce poate fi accesat din partea frontala. Acesta permite interventia rapida, simplificând operatiile de întretinere. Pentru dumneavoastra aceasta înseamna o economie de timp la întretinere sau în caz de interventie asupra cazanului.

Centrala Vitodens 100-W poate fi utilizata atat pentru incalzire cat si pentru prepararea apei calde menajere si are o eficienta energetica normata de pana la 108 %.

Piesele principale care fac din Viessmann Vitodens 100-W cea mai buna alegere sunt schimbatorul de caldura Inox-Radial si arzatorul MatriX-Plus. Schimbatorul de caldura, adevarata inima a centralei, este fabricat din otel inoxidabil rezistent la coroziune. El este cel care converteste eficient energia utilizata in caldura. Noul arzator MatriX-Plus, piesa centrala a sistemului de incalzire, se remarca prin functionarea eficienta, dar si prin reducerea poluarii si a zgomotului.

Bucura-te de centrale moderne care pot fi operate simplu prin intermediul afisajului LCD! Si nu uita ca pe internet, prin aplicatia ViCare, puteti controla centrala in orice moment, din orice locatie.

Profita de preturile avantajoase din magazinul online Romstal si ia-ti o centrala moderna care va functiona eficient timp indelungat!


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.