Solutii de Amenajari

Vezi care sunt cele mai frumoase băi din lume!

Pentru majoritatea oamenilor, baia este considerată a fi una dintre cele mai importante încăperi din casă. Îți începi ziua acolo și o închei acolo. Oferă un loc de singurătate, puțină pace, liniște și o evadare din lumea exterioară. Când petreci timp în baie, te oprești și îți permiteți să te relaxezi pe deplin. De fapt, baia poate crește (sau scădea) dramatic valoarea casei tale. Baia dă tonul pentru restul casei și nu trebuie trecută niciodată cu vederea. Așadar, mai jos veți regăsi o listă cu 8 cele mai frumoase băi din întreaga lume.

Ponta Dos Ganchos, Brazil

Această baie plină de lumină se află într-o zonă de pădure tropicală luxuriantă și include o cadă cu hidromasaj și o saună uscată. Spațiul este dotat cu un tavan de sticlă cu o vedere uluitoare la ocean. Pereții sunt căptușiți parțial cu garapeira, un lemn într-un ton bogat și cald, care creează o conexiune autentică cu locația. Saltelele din cameră sunt folosite pentru masaje, întreaga vilă fiind orientată spre relaxare.

VIK Chile Retreat, Chile

Baia de la VIK Chile Retreat este cu siguranță unică. Cada imită estetica modernă a unui hamac și este plasată lângă fereastră pentru a contrasta spațiul cu tematică industrială. Se recomandă o vizită obligatorie pentru iubitorii de design și de vin, întrucât această baie le permite oaspeților să bea în vederi panoramice ale podgoriilor din Valea Millahue.

Aman Tokyo, Japonia

Aman Tokyo este cunoscut ca fiind preferatul iubitorilor de design minimalist. Baia este contemporană, simplă, liniștitoare și sofisticată. Severitatea liniilor geometrice este temperată de utilizarea materialelor naturale: ardezie, hârtie tradițională japoneză washi și lemn de camfor. Paravanele creează un sentiment liniștitor de intimitate și izolare, dar fereastra din podea până în tavan le asigură oaspeților zgomotul vieții orașului.

Southern Ocean Lodge, Australia

O senzație emoționantă de a fi la doar câțiva metri distanță de natura nealterată este principala atracție de la Southern Ocean Lodge. Baia cu fața de sticlă valorifică priveliștea neîntreruptă a parcului, un habitat pentru fauna sălbatică prodigioasă, inclusiv peste 200 de specii de păsări. Stilul camerei este discret și neutru, baia sa de granit în formă organică ovală este simplă, pentru a atrage mai bine privirea către priveliștea panoramică.

Soneva Jani, Maldive

Baia de la Soneva Jani se află în aer liber și este aproape în întregime din lemn. Aceasta are propria piscină privată din Oceanul Indian, permițând oaspeților să aleagă între o baie în cadă sau o baie în ocean.

Keemala, Thailanda

Situat pe Insula Phuket, Keemala este o stațiune de pădure tropicală mai mică, cunoscută pentru designul său interior unic. Baia este amestecul perfect de design contemporan și nuanțe de lemn, echipată cu o cadă în care oaspeții se pot relaxa în timp ce admiră priveliștea junglei.

Phulay Bay, o rezervație Ritz-Carlton, Thailanda

Luxoase și situate în grădini tropicale, camerele de la Phulay Bay Ritz-Carlton au decor frumos din lemn thailandez și băi elegante. Nuanțele calde de portocaliu și un aspect spațios conferă acestei băi o senzație de vară pe tot parcursul anului. Din cadă se poate oberva pe fereastra mare exteriorul tropical.

Casa Caldera, SUA

Situată lângă Parcul Național Grand Teton, Caldera House este o evadare pentru aventurieri. Băile hotelului au un design minimalist, cu o cadă eliptică, lustruită, metalică, remarcabilă. Această baie este un refugiu de vis după o zi lungă de explorare. Cada de tablă, covorul de blană luxuriant și plăcile mari în tonuri naturale creează o evadare ideală și liniștitoare.

Vezi mai jos câteva idei de produse cu ajutorul cărora îți vei putea putea amenaja baia:

Cabina dus, Zeya, Kansas, patrata, sticla securizata 6mm, transparenta, profil crom, 100x100x190 cm, dreapta
Cada baie din acril, patrata SX, KRONER, ARIA, alba, 170X75X58 cm
Cada baie din acril, KRONER, XENIA, alba, 160x85x59 cm
Lavoar pe blat, rotund, ROMSTAL, COLORADO, gri, 35,5×35,5 cm
Lavoar compozit asimetric, Kroner, Saphir, 60x45x35 cm, cu etajera, alb
Mobilier baie, Kroner, Xante, 80x48x45 cm, cenusiu/alb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *