Solutii de Amenajari

Very Peri – culoarea anului 2022. Direcție în modă și amenajare

După cum au anunțat cei de PANTONE, culoarea anului 2022 este 17-3938 Very Peri, culoare ce „încurajează inventivitatea și creativitatea personală”.

Very Peri combină nuanțe de albastru cu nuanțe de roșu, oferind energie, entuziasm, fericire și putere, emoțiile necesare în această grea perioadă petrecută, în mare parte, în izolare. De asemenea, mai mulți specialiști spun că această nouă nuanță „reflectă eliberarea, explorarea și creativitatea pe care le oferă spațiul digital”.

„Pe măsură ce trecem într-o lume a schimbărilor fără precedent, selecția PANTONE 17-3938 Very Peri aduce o nouă perspectivă și viziune asupra familiei nuanțelor de albastru, cuprinzând calitățile acestei culori, în același timp posedând și un subton de violet-roșu. PANTONE 17-3938 Very Peri afișează o atitudine plină de bucurie și o prezență dinamică care încurajează creativitatea curajoasă și exprimarea imaginativă”, după cu ne spune Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului de culoare PANTONE.

În ceea ce privește arhitectura și amenajările interioare, nuanțe de albastru periwinkle sau lavandă sunt folosite în instalații, spații comerciale și iluminat, oferind un efect calmant, optimist și pozitiv asupra minții umane. Același lucru îl poate face și culoarea anului 2022, mai jos fiind prezentate câteva idei în folosirea acestei culori chiar la dumneavoastră acasă.

MOBILIER SUSPENDAT UNIIQ 900
MOZAIC Acquario 20X20 MM
MOZAIC ARTIC 33.4X33.4 CM
MOZAIC G310 GLOSSY 33.4X33.4 CM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *