Articole recomandate

Ventilatorul axial, soluția eficientă care te face să uiți de mucegai si igrasie

Indepartarea mucegaiului din baie este o activitate pe care incercam sa o evitam cu totii. Desi exista solutii eficiente de a distruge aceste ciuperci extrem de periculoase pentru sanatate, mai important este sa prevenim pe cat se poate aparitia mucegaiului. Daca va numarati printre cei norocosi, cei care inca nu au peretii infectati, va aducem in vedere o solutie usoara si extrem de eficienta care sa va scape de griji, ventilatorul axial.

Acest aparat extrage simplu si rapid aerul din incaperi precum: bai, dusuri, bucatarii sau alte spatii in care umezeala are cote marite. Acest tip de ventilatoare sunt confectionate din materiale de inalta calitate, rezistente la ultraviolete. Ele sunt dotate cu motoare fiabile care au consum redus de energie chiar daca functioneaza continuu. Sunt echipate cu protectie la suprasarcina si nu necesita intretinere.

Ventilatorul axial este compact si simplu de montat, oferind performante ridicate privind aerisirea incaperilor si eliminarea aerului viciat din interior. Pentru a preveni formarea igrasiei, aerisirea normala, prin deschiderea ferestrelor, nu reprezinta o solutie eficienta. Mucegaiul poate aparea usor, mai ales daca locuinta este izolata termic. Odata aparut, mucegaiul este foarte dificil de indepartat. Cu ajutorul ventilatorului axial se obtin rezultate excelente privind impiedicarea aparitiei igrasiei.

Ventilatorul axial functioneaza printr-un motor fiabil, cu consum foarte redus de energie. Acesta inlocuieste aerul viciat din interior, cu aer proaspat, mentinand mediul ambient curat si sanatos. Ventilatorul axial porneste automat si poate functiona fara nici o problema o perioada indelungata. Acesta elimina foarte eficient aburul si impiedica formarea condensului. Faianta sau gresia vor fi mai uscate, rapid si fara nici un efort.

Ventilatorul are un design compact, fiind conceput pentru a fi simplu de instalat si de folosit. Are dimensiuni reduse si ocupa foarte putin spatiu, ceea ce il face discret si usor de amplasat oriunde pe perete. Este silentios, astfel incat sa nu produca un nivel de zgomot deranjant.

Ventilatia adecvata a incaperilor reprezinta cheia pentru o locuinta mai curata si pereti fara mucegai. In acest fel putem scapa de umiditatea accentuata care apare in baie sau bucatarie si putem respira un aer proaspat oricand dorim. Nu este nevoie sa deschidem ferestrele, suferind de frig iarna, sau inhaland praful si noxele vara.

Beneficiile utilizarii ventilatorului axial:

  • Aspiratia eficienta a aerului viciat si inlocuirea acestuia cu aer proaspat
  • Mentinerea unui climat ambiental mult mai sanatos
  • Previne aparitia mucegaiului
  • Ventilarea regulata impiedica acumularile de gaze
  • Poate fi folosit fara intrerupere
  • Consum foarte redus de energie datorat motorului special
  • Nu necesita intretinere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *