Obiecte sanitare

Vasul WC Carina New Clean On de la Cersanit, alegerea potrivită pentru o baie modernă

Vasul WC Carina New Clean On de la Cersanit uimste prin formele patratoase clare care il fac usor de incadrat in orice baie. El ofera acel dram de seductie camerei in care a fost montat schimband total perceptia oamenilor fata de ceea ce semifica un vas de wc.

Liniile clare il fac extrem de elegant, lucru subliniat si de a sa suprafata de lux. Albul sau extrem de estetic il face sa se potriveasca cu orice alte obiecte sanitare sau de mobilier indiferent de culoarea acestora. El vine echipat cu un rezervor de spalare care sa intregeasca intregul proces de curatare. Rezervorul poate utiliza mai putina apa (3l), dupa nevoie. Astfel facem o economie importanta la facturile lunare.

Suprafata vasului wc Carina New Clean On de la Cersanit reduce cresterea bacteriilor si va permite sa utilizati mai putine produse de curatat. Confortul si curatenia va vor defini chiar din momentul in care ati decis sa alegeti acest produs Cersanit.Va wc cu tehnologie Clean On

Vasul de WC Carina New Clean On beneficiaza de tehnologia inovativa Cersanit care presupune eliminarea ramei interioare a vasului de toaleta, eliminand totodata si suprafetele greu de accesat. Cu tehnologia Cersanit CleanOn, vasul de toaleta ramane curat si poate fi utilizat in siguranta timp indelungat.

Tehnologia Cersanit CleanOn fara rama propune in plus un sistem de clatire inovativ. Datorita formei ergonomice, curbate spre evacuare, debitul de scurgere a apei este mai puternic, eliminand in profunzime toata murdaria si lasand vasul curat si improspatat. Curatarea toaletei se face mai usor, doar cu ajutorul unei lavete moi.

Este livrat cu rezervor de spalare vas wc. Rezervorul de spalare are buton de comanda pozitionat central, de descarcare a unui volum de apa de 3 sau 5 litri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *