Centrale termice

Treci ușor peste iarnă cu centralele Viessmann Vitodens 111-W

Daca doriti sa beneficiati de confort cu doar o atingere de deget este momentul sa achizitionati centralele Vitodens 111-W de 25 kW sau de 32 kW de la Viessmann care va ajuta la incalzirea casei si la prepararea de apa calda menajera. Aceste cazane murale de dimensiuni compacte sunt extrem de eficiente si fiabile datorita schimbatorului Inox-Radial. Sunt centrale de clasa de eficienta energetica A, deosebit de prietenoase la lucrarile de intretinere si service fiind usor de utilizat prin sistemul de automatizare cu ecran iluminat cu touchscreen.

Daca ati montat centrala Vitodens 111-W in casa dumneavoastra veti fi siguri ca beneficiati de apa calda disponibila in orice clipa si un confort sporit in prepararea acesteia prin rezervorul de acumulare integrat. Centrala termica in condensatie Vitodens 111-W dispune de un boiler integrat din otel inoxidabil, cu capacitatea de 46 de litri. Acesta asigura o productivitate in prepararea apei calde menajere echivalenta cu un boiler de circa 150 litri. Comparativ cu un boiler conventional de apa calda menajera, acest boiler cu o capacitate semnificativ mai redusa de stocare a apei, furnizeaza acelasi debit de apa calda. Apa calda este disponibila imediat si la temperatura reglata constant, fara fluctuatii. Senzorii asigura o temperatura de iesire constata. Daca este necesar, arzatorul MatriX-Plus porneste si asigura temperatura dorita a apei. Acest principiu prezinta un avantaj suplimentar in special in cazul bailor in cada sau a dusurilor prelungite.

Deservire confortabila si usor de intretinut

Deservirea instalatiei se realizeaza simplu si comod prin intermediul tastelor touchscreen de reglaj a temperaturii de incalzire si de preparare a apei calde menajare prezente pe afisajul digital. Prin conectarea unui senzor de temperatura exterioara instalatia trece automat in regim de functinare corelat cu acesta.

Datorita dimensiunilor compacte si a functionarii silentioase, cazanele murale in condensatie Vitodens 111-W pot fi integrate usor in spatiul locuintei. Domeniul lor de modulatie ajunge pana la 1:4. Aceasta valoare inalta le recomanda si pentru locuintele mai mici si bine izolate termic. Pe de alta parte, se reduce numarul de porniri ale aparatului, de unde rezulta un regim de functionare silentios si o durata de viata indelungata a componentelor.

Schimbator de caldura din otel inoxidabil

La fel ca toate cazanele in condensatie Viessmann, Vitodens 111-W sunt echipate cu schimbatorul de caldura Inox-Radial. Aceasta tehnica asigura o eficienta energetica normata de pana la 109%, caracterizata printr-o lunga durata de exploatare si o functionare eficienta.

Ecranul tactil creste confortul in exploatare

Cazanele murale in condensatie Vitodens 111-W se regleaza prin display-ul LCD Touchscreen. Ecranul iluminat poate fi vizualizat si utilizat cu usurinta, chiar si in imprejurimi mai intunecate.

Interfata tabloului de comanda si control contine: display touch iluminat multifunctional unde sunt afisate regimurile de functionare (preparare a.c.m., preparare incalzire si a.c.m., protectia antinghet activata), mesaj de avarie, mesaj avarie arzator, mesaj intretinere, afisaj temperatura, afisaj functionare arzator, afisaj presiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *