Solutii de Amenajari

Transformă vasul wc în bideu cu para de duș Bossini Paloma!

Romstal vine in intampinarea clientilor sai cu un produs pe cat de simplu pe atat de inovativ. Para de dus pentru functie de bideu Bossini Paloma este un element care se poate atasa oricarui tip de vas wc. Astfel, acesta se va transfoma fictiv intr-un bideu.

Telefonul de dus este prevazut cu sistem de inchidere/deschidere si are posibilitatea de ajustare a debitului apei. Este disponibil un singur tip de jet: ploaie. Acest produs va va oferi confortul necesar si senzatia de curatenie dupa utilizarea vasului wc. Nicicand nu a fost mai facil sa obtineti o igiena intima adecvata.

Bossini, producator din Italia, este un brand recunoscut la nivel mondial pentru sistemele sale de dus de inalta calitate. Compania are o experienta de peste 40 de ani fapt care se resimte in pasiune pe care o pun in producerea celor mai bune sisteme de dus. Este si cazul parei de dus Paloma, element care odata montat va ajuta la obtinerea unei igiene perfecte in zona intima fara a mai fi nevoie sa instalam un bideu in baie. Va veti bucura astfel de mai mult loc in aceasta incapere care de obicei are dimensiuni reduse. Paloma previne imbolnavirea utilizatorilor fiind dovedit stiintific ca spalarea zonelor intime este mult mai igienica decat simpla folosire a hartiei igienice. Prezenta unei pare de dus de acest gen este benefica si pentru persoanele care au probleme de sanatate precum constipatia sau hemoroizii. Nu in ultimul rand, utilizand para de dus produsa de Bossini veti reduce considerabil cantitatea de hartie utilizata si prin urmare reduceti impactul asupra mediului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *