Solutii de Amenajari

Transformă-ți casa într-una inteligentă cu produsele Fibaro disponibile pe romstal.ro!

Vrei o casa inteligenta care sa raspunda rapid tututor comenzilor tale? La Romstal ai sisteme inteligente Fibaro care nu numai ca fac importante economii la facturi, dar transforma casa intr-un loc mai modern si mai sigur. Aceste produse inteligente de la Fibaro te vor ajuta sa ai parte mai mult confort si siguranta.Fibaro - Casa inteligenta

Un smart home se bazeaza pe o serie de sisteme de ultima generatie care imbunatatesc exponential traiul utilizatorilor. Avantajul major al sistemelor smart dintr-o casa inteligenta este acela ca reduc substantial consumul fata de o asezare care nu beneficiaza de inovatii. Daca ti-ai dorit intotdeauna o casa cu senzori de miscare, sisteme de detectare a inundatiilor, sisteme de detectare a fumului, sisteme de inchidere a usilor si ferestrelor sau prize inteligente, iti punem la dispozitie cele mai bune produse la preturi care nu pot fi refuzate.

Imagineaza-ti ca nu mai trebuie sa aprinzi sau sa stingi luminile din casa ta. Acum poti face asta chiar daca stai pe canapea, fara sa ai telefonul langa tine. Utilizeaza la maxim potentialul sistemului tau de iluminat si observa cum lumina poate crea buna dispozitie si o atmosfera potrivita in orice situatie. Sa te trezesti noaptea, pentru a verifica daca cel mic doarme sau s-a dus in bucatarie sa bea apa, devine la un moment dat rutina. Nimanui nu-i place sa fie orbit de lumina puternica atunci cand umbla prin casa noaptea. Configureaza-ti luminile la intensitate foarte scazuta pe timpul noptii in zonele in care ai nevoie, de exemplu, camera copiilor. Totul cu ajutorul unor senzori de miscare si un dimmer.

De acum nu mai este nevoie sa cobori jaluzelele de fiecare data cand te duci la culcare sau pleci in vacanta. Foloseste-te de potentialul unei automatizari in care toate dispozitivele coopereaza intre ele si descopera cat de convenabil este cand totul functioneaza perfect. Dormim cel mai bine in intuneric, insa celor mai multi dintre noi, le place sa fie treziti de razele soarelui. Sincronizarea dintre alarma de la telefon si rulouri sau jaluzele, este un mic moft datorita caruia vei fi mult mai dornic sa iti incepi ziua. In schimb seara, activarea sistemului de alarma poate coincide cu inchiderea rulourilor.

Senzatia de siguranta este unul dintre cele mai pretioase lucruri pe care ni-l putem oferi noua si celor apropiati. Atunci cand casa noastra este in siguranta, ne putem bucura de timp impreuna cu familia, ne putem ocupa de hobby-urile noastre sau ne putem odihni. Asigura-te ca nu ai niciun motiv sa te ingrijorezi si dormi linistit. In situatii de pericol ne gandim mai ales la siguranta celor apropiati. Nu lasa anxietatea despre sanatatea familiei sau siguranta bunurilor sa te preocupe. Multumita FIBARO ai certitudinea ca in caz de pericole, casa ta reactioneaza imediat.

Suntem tot timpul preocupati de foc si daunele provocate de acesta dar atunci cand ne grabim, multe rele se pot intampla. E suficient sa iei putin ochii de pe aragaz pentru ca te-a sunat cineva sau sa lasi fierul de calcat in priza pentru ca bate cineva la usa si casa visurilor tale se poate face scrum. Senzorul Fibaro care detecteaza fumul va trimite imediat notificare despre pericol.

Acelasi lucru il putem spune si despre pericolul eventualelor inundatii. Nu suntem obisnuiti sa verificam supapele radiatoarelor sau racordurile de scurgere de la chiuvete, ba mai mult, verificam starea masinii de spalat doar cand deja incepe sa aiba probleme. Aceasta abordare nu te va proteja de inundatii, dar cu senzorul de inundatie amplasat in locurile predispuse la scurgerile de apa, iti poti proteja casa de consecintele neplacute ale acestora. Acest senzor detecteaza apa din locurile nedorite si trimite un semnal catre electrovana pentru a opri alimentarea cu apa si astfel sa minimizeze efectele scurgerii.

Si dispozitivele electronice care functioneaza in mod incorect pot provoca un scurtcircuit in instalatie sau chiar un incendiu. Folosind priza inteligenta FIBARO poti porni si opri de la distanta orice dispozitiv, poti verifica energia consumata, iar in situatia in care exista abateri in functionare esti imediat informat. Cu ajutorul prizei poti reactiona rapid prin oprirea dispozitivelor via aplicatia mobila.

Ia-ti produsele Fibaro potrivite care te ajuta sa te bucuri de siguranta, confort si, de ce nu, mai mult timp liber. Nu in ultimul rand, nu uita ca astfel protejezi si mediul inconjurator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *