Panouri solareSolutii Eco

Transformă energia solară în confort pentru locuința ta cu panourile M4-High Selective de la Calpak

Romstal va indeamna sa profitati din plin de energia pe care ne-o da Soarele in fiecare zi. Energia solara reprezinta o alternativa viabila pentru obtinerea apei calde si energiei necesare traiului modern. Cu ajutorul panourilor solare aveti asigurata o metoda sustenabila, economica si rentabila pentru a beneficia de toate conditiile utile vietii cotidiene.

Panoul solar plan cu rezervor de la CALPAK are capacitatea de a converti radiatia solara in caldura de care aveti nevoie pentru obtinerea apei calde menajere. Colectorul este dublat de un rezervor presurizat de 160 sau de 200 de litri. CALPAK a conceput acest model de panou solar plan pentru asigurarea ecologica si facila a apei calde menajere si a caldurii in locuinte. Panoul este alcatuit dintr-o suprafata plana, absorbanta si un rezervor. Coeficientul de absorbtie este unul foarte ridicat, de peste 95%, ceea ce presupune diminuarea pierderilor de caldura aferente. In acest mod veti beneficia de caldura necesara chiar si atunci cand este noapte sau cand afara este innorat.

Utilizand energia solara veti evita aceste neajunsuri si veti putea beneficia de confortul necesar fara restrictii. Panoul solar de la CALPAK poate fi montat pe acoperis, astfel nu va incomoda si nu va deranja nici estetic si nici functional. Sistemul de captare a radiatiei solare si de distributie a caldurii este conceput pentru a permite pierderi nesemnificative de caldura, avand un randament mare ce asigura furnizarea constanta a caldurii. Bucurati-va de o investitie inteligenta si avantajoasa, cu beneficii atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Panoul solar plan este ideal pentru economii considerabile la energie si pentru protejarea mediului, prin reducerea consumului!

Deoarece energia solara este gratuita si disponibila oricui fara restrictii, utilizarea acesteia nu va costa nimic. Prin intermediul panoului solar se vor reduce costurile de producere a apei calde partial sau chiar total. Utilizat doar pentru prepararea apei calde, veti constata diminuarii ale cheltuielilor la facturi cu pana la 50%. Inovatia sistemului de incalzire ce intrebuinteaza energia solara este extraordinara si datorita faptului ca va permite sa deveniti independenti din punct de vedere energetic. Acesta reprezinta un avantaj major in conditiile resurselor limitate si a nesigurantei energetice.

Locuinta va deveni ecologica, din cauza diminuarii considerabile a emisiilor poluante pana aproape de zero. In acest mod puteti contribui la mentinerea unui mediu inconjurator mai curat si mai sanatos. Vechile surse de energie bazate pe combustibili fosili nu sunt disponibile peste tot. Pretul acestora este in crestere din cauza disponibiitatii limitate si a monopolizarii.

Cu acest panou solar nu veti mai irosi resurse si bani, si veti obtine mai mult confort. Ca mecanism de functionare, panourile solare nu prezinta nici un risc. Casa va fi in siguranta deplina, fiind protejata impotriva scurt circuitelor sau scurgerilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *