Centrale termice

Toamna aceasta, profita de oferta Bosch – Ia-ti centrala cu 5 ani garantie, kit de evacuare si termostat Wi-Fi

Pentru o iarna linistita Romstal iti pune la dispozitie pachetele Bosch Condens la cele mai avantajoase preturi! In perioada 5 octombrie – 31 decembrie 2021 va punem la dispozitie pachete promotionale ale caror piese principale sunt centralele Bosch Condens. Pe langa centrale, pachetele contin si kit de evacuare si un termostat Wi-Fi. Primiti, de asemenea, o garantie de 5 ani.

Profita si tu si cumpara acum unul din pachetele pe care ti le-am pregatit si bucura-te de produse moderne care te vor ajuta sa incalzesti spatiul locuibil intr-un timp scurt si cu un consum redus de energie. Centralele Bosch Condens sunt aparate moderne care functioneaza pe principiul condensatiei. Asta inseamna ca se recupereaza din gazele de ardere (10-12 % din caldura produsa in camera de ardere), prin urmare centrala vor avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica. Totodata, prepararea apei calde menajere se face usor si rapid obtinand o temperatura constanta imediat dupa ce ati actionat robinetul. Centrala termica cu condensare pe gaz utilizeaza aproape integral energia continuta in gazul de ardere in procesul de incalzire, ceea ce se traduce printr-un consum scazut de gaze naturale si implicit mai putini bani cheltuiti pentru achitarea facturilor.

Bosch Condens 2500 W

Design ergonomic

Este mai usor decat va inchipuiti sa gasiti in locuinta un loc adecvat pentru echipamentul Condens 2500 W. Datorita designului sau modern, de dimensiuni mici, aceasta centrala termica murala nu doar arata foarte bine, ci ocupa si foarte putin spatiu. Centrala termica este echipata cu conectori verticali standard pentru montarea estetica pe perete.

Utilizare simpla

Interfata LCD a centralei termice Condens 2500 W are o constructie clara si o structura logica. Utilizarea acesteia este simpla si se realizeaza cu ajutorul catorva cuvinte cheie si simboluri logice – chiar si in intuneric, deoarece afisajul dispune de sistem de iluminare de fundal.

Apa calda menajera cu un confort de 3***

Datorita functiei de “apa calda la comanda” a centralei termice Condens 2500 W, apa calda este disponibila in orice moment.

Reglare perfecta

Centrala termica Condens 2500 W este prevazuta cu o automatizare integrata cu reglare in functie de temperatura exterioara, aceasta modalitate de reglare fiind recomandata atat in cazul incalzirii prin pardoseala, cat si prin radiatoare. Automatizarea dependenta de conditiile meteo optimizeaza performantele centralei termice in functie de necesarul de caldura al cladirii. Utilizarea acesteia este simpla si intuitiva. Echipamentul are o unitate electronica de reglare nou dezvoltata, care ofera posibilitatea de a utiliza toate unitatile actuale de reglare si module de comanda si control Bosch.

Bosch Condens 7000 W

Este o centrala termica murala cu condensare, care functioneaza extrem de silentios. Ea ofera utilizatorilor confortul si relaxarea adusa de caldura casei, dar si satisfactia unor economii considerabile in ceea ce priveste consumul de combustibil.

  • Eficienta energetica de 109% datorita tehnologiei in condensare.
  • Consum redus de gaz metan.
  • Dimensiuni compacte si masa redusa.
  • Functionare silentioasa datorita izolarii carcasei.
  • Emisii poluante minime.
  • Ideala pentru apartamente cu suprafete mari.
  • Poate fi utilizata si la incalzirea in pardoseala.

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 7000 este ideala pentru apartamente cu suprafete mari, pentru case uni sau multifamiliale, vile.

Bosch Condens 7000i W

Centrala termica cu condensare pe gaz Bosch Condens 7000i W, cu montare pe perete va permite sa va bucurati de confort ridicat, simplu si eficient, in locuinta dumneavoastra. Ea beneficiaza de un design inovator, cu panou frontal din sticla, de inalta calitate. Panoul permite o manevrare extrem de simpla.

Modernizare simpla

Alegand Condens 7000i W, sistemele de incalzire actuale pot fi modernizate rapid si confortabil. Centrala este deosebit de compacta, putand fi montata chiar si in nise inguste. Cu Condens 7000i W, va puteti inlocui cu usurinta vechia centrala – gata!

Reducere permanenta a consumului de energie

Tehnologia inteligenta asigura intotdeauna facturi foarte mici la gaz. Motivul: arzatorul isi regleaza automat puterea maxima de functionare in functie de necesarul de incalzire. Astfel, Condens 7000i W functioneaza la un nivel inalt de eficienta in locuinta dumneavoastra pe parcursul intregului an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *