Stiri

Testează calitatea apei în magazinele Romstal!

Calitatate apei consumate poate determina un stil de viata sanatos sau poate genera diferite probleme de sanatate, daca aceasa este infestata cu diferiti compusi daunatori. Acestia sunt invizibili, nu putem stii daca sunt prezenti in apa consumata sau nu. Astfel ca este recomandat ca apa sa fie testata.

Pentru a afla cu exactitate ce tip de apa bei Romstal te ajuta sa o testezi. Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la magazinele Romstal din Drumul Taberei, in 26 iulie, sau cel din Otopeni, in 28 iulie, si noi iti vom spune daca apa pe care o consumi este sanatoasa sau nu. Participantii care doresc sa participe la experimentul de testare apa sunt rugati sa aduca o sticla curata de 0.5 l cu apa de put, din gospodaria proprie, recoltata in ziua evenimentului sau cu cel mult o zi inainte de eveniment.

Nu ezitati si aflati chiar acum cat de sanatoasa este apa pe care o consumati! Analiza apei nu este necesara doar in cazul in care aceasta are o culoare ciudata, un gust sau un miros neplacut. Specialistii Romstal iti vor spune cu exactitate daca apa contine bacterii sau depuneri periculoase chiar daca acestea sunt invizibile ochiului uman. Astfel veti evita infectii nedorite care pot duce la boli gastrointestinale cu efecte nedorite precum varsaturi si diaree.apa de calitate

Tu esti principalul responsabil de calitatea apei pe care o consumi! Testeaz-o gratuit in cadrul campaniei Romstal si elimina orice risc de contaminare!

ATENTIE! Testarea se poate face doar la sediul Romstal din Drumul Taberei (26 iulie) sau cel din Otopeni (28 iulie)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *