Instalatii de incalzire

Termostatul inteligent iT500 de la Salus controlează eficient temperatura locuinței contribuind la diminuarea cu până la 50% din consumul de energie

Alege cronotermostatul cu posibilitate de comandare prin internet iT500 de la Salus! In functie de configuratia sistemului, termostatul iT500 poate controla temperatura in una sau doua zone ale locuintei, sau poate fi utilizat pentru a controla o zona de incalzire si apa calda menajera.

Cronotermostatul IT500 reprezinta o modalitate de a controla temperatura ambientala utilizand cele mai avansate tehnologii. Accesarea acestuia si manevrarea programelor cu care este prevazut se realizeaza de la distanta, prin conexiune wireless. Cu un simplu telefon inteligent sau laptop si acces la internet este foarte usor si la indemana sa verificam sau sa ajustam climatul ambiental din locuinta noastra. Astfel, practic, de oriunde ne-am afla putem cunoaste si putem modifica parametrii de functionare ai sistemului termic pentru a reduce consumul de energie.

Cronotermostatul IT500 este esential pentru eficienta energetica foarte ridicata a locuintei, contribuind la diminuarea cu pana la 50% din consumul regulat de energie. Avem posibilitatea de a regla chiar si temperatura apei calde menajere, in functie de necesitati.

Termostatul are afisaj digital si 6 butoane tactile. Pictogramelor de pe afisajul digital le corespunde o anumita functie, cum ar fi: afisaj numarul zilei din saptamana, afisaj temperatura setata sau masurata, afisaj ora, afisaj numar program activ, mod incalzire pornit, zona in care sistemul de incalzire este pornit, indicator apa calda, indicator productie de apa calda pornita, indicator al faptului ca termostatul transmite semnal RF receptorului sau primeste semnal de la iT300, touch activ (tastatura blocata), baterie slaba, mod de vacanta activ, termostat conectat la iTG500 si serverul Salus, mod racire activ, preparare apa calda menajera permanent pornita, preparare apa calda menajera odata, termostat in mod de lucru automat, termostat oprit, termostat in mod de setare.

Cornotermostatul are 6 programe cu 6 temperaturi/zi si 6 intervale orare. Temperatura de protectie la inghet este reglabila intre 1C si 9C, cu pas de 0,5C. Alimentarea iT500 se face cu 2 baterii de tip AA.

Pentru persoanele active, care nu au timp la dispozitie, cronotermostatul este optiunea cea mai buna pentru a se asigura ca nu se utilizeaza un consum inutil si pentru a beneficia de confortul termic ideal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *