Țeavă multistrat PERT – AL – PERT, alegerea eficientă și sigură pentru sistemele de încălzire în pardoseală

Incalzirea in pardoseala a captat tot mai mult atentia populatiei fiind un sistem din ce in ce mai intalnit in casele romanilor. Acest lucru se datoreaza exclusiv avantajelor pe care acest sistem le aduce odata cu punerea in functiune. El se bazeaza pe principiul ca pardoseala devine elementul radiant care propaga caldura de jos in sus in toata incaperea reusind sa incalzeasca locuinta mult mai rapid decat radiatoarele conventionale. In cadrul acestui sistem caldura este transmisa prin tuburi catre sapa de beton a pardoselii care la randul ei o degaja catre incapere. Una dintre solutiile demne de luat in seama este reprezentata de teava multistrat PERT – AL – PERT.

Teava multistrat PERT – AL – PERT este utilizata pentru aplicatii de apa calda si apa rece si pentru sisteme de incalzire in pardoseala. Calitatea cea mai importanta a tevii, foarte utila in timpul lucrului, este posibilitatea de incovoiere manuala in diferite forme, fara aparitia fenomenului de arc elastic.

Teava PERT – AL – PERT este obtinuta prin tehnica de sudare speciala, numita „Tungsten Inert Gas”. Aceasta tehnologie este considerata a fi o dezvoltare foarte importanta a industriei maselor plastice, in ultimii ani. Aceasta metoda presupune indoirea stratului de aluminiu pe stratul de PERT (polietilena cu rezistenta sporita la temperatura inalta), apoi fixarea acestora prin sudare cap la cap cu arc electric.

Caracteristici specifice:

  • durata mare de viata;
  • conductivitate termica scazuta;
  • rezistenta mare la temperaturi ridicate;
  • rezistenta ridicata impotriva coroziunii.

Este momentul sa profitati de avantajele acestui sistem de incalzire! Veti scapa total de radiatoare si veti putea amenaja mult mai usor toate incaperile. Incalzirea locuintei se va face uniform sporind simtitor confortul dumneavostra.


Ti-a placut acest articol?
Aboneaza-te la newsletter si iti vom mai trimite si alte articole ca acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *