Stiri

Super produse la super prețuri! Doar la Romstal, până la sfârșitul lui august, ai reduceri de până la 40%

Este momentul sa te bucuri de reduceri incredibile la Romstal! Campania de promotii se desfasoara chiar in aceste momente si dureaza pana la sfarsitul lui august doar in magazinul nostru online!

Alatura-te si tu miilor de clienti multumiti care au golit rafturile digitale ale magazinului online romstal.ro! Ai la dispozitie sute de produse din categorii precum – incalzirea casei, amenajarea baii, electrocasnice sau gresie si faianta.

Alege produsele tale preferate si le primesti la cele mai mici preturi din Universul Instalatiilor!  Da start noilor tale proiecte cu produse moderne de la cele mai importante branduri din industrie. Pentru baie iti propunem lavoare, vase wc, rezervoare, bideuri, cazi si cabine de dus si baterii si coloane de dus. Poti opta pentru obiecte sanitare moderne care vor desavarsi camera de baie. Profitati de ofertele noastre la obiecte sanitare din ceramica de ultima generatie de la producatori recunoscuti pentru calitate de top.amenajare baie mare

Daca iti doresti produse din gama “Incalzirea casei” ai la dispozitie diverse solutii care cuprind centrale murale, boilere, radiatoare, sobe si termostate. Opteaza, de exemplu, pentru o centrala termica in condensatie, de clasa de eficienta energetica A, deosebit de prietenoasa la lucrarile de intretinere si service, usor de utilizat. Tehnica in condensatie asigura o eficienta energetica normata de pana la 109%, caracterizata printr-o lunga durata de exploatare si o functionare eficienta.

Afla care sunt produsele disponibile pe romstal.ro cu un pret redus doar acum in august! Grabeste-te, rafturile digitale se golesc cu fiecare minut care trece!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *