Obiecte sanitare

Subway Duo – Cada fantastică din acril de la Villeroy & Boch

Căzile producătorului Villeroy & Boch sunt disponibile într-o gamă largă de forme, și permit instalarea ușoară, cu economie de spațiu în orice baie. Astăzi vă propunem însă cada Subway Duo care se distinge prin linii simple dar pline de personalitate. Află mai departe de ce este important să ai o cadă de încredere în baia visurilor tale!

Cada Villeroy & Boch Subway Duo

Subway Duo – O simplă declarație estetică

Cada Subway Duo de la Villeroy & Boch este soluția perfectă pentru orice baie. Cada acrilică SUBWAY DUO arată la fel de elegantă într-o baie principală sau într-una de oaspeți. Ea se remarcă printr-un design simplu, perfect pentru persoanele care iși doresc o baie în stil minimalist. Cada are o formă dreptunghiulară, simplă, lucru care o face atractivă și practică. Căzile rectangulare de la Villeroy & Boch garantează mult spațiu pentru utilizator ceea ce înseamnă, la urma urmei, o baie relaxantă și un antidot ideal pentru stres pentru acesta.

Bucură-te de o instalare simplă în aproape orice spațiu (alegere excelentă pentru băi mici). Fie că sunteți împreună cu persoana iubită sau singuri – cu o cadă duo de la Villeroy & Boch, aveți tot ce ați putea dori. Cada dispune de un orificiu de evacuare poziționat central pentru a permite celor doi oameni să se înmoaie în confort. Proporțiile generoase sunt, de asemenea, ideale pentru persoanele înalte. Aceste căzi de rezistență sunt sigilate cu material acrilic de înaltă calitate pentru un confort maxim.

Villeroy & Boch Subway Duo Cada de baieDesign-ul modern, simetric se vede în cei 45 de ani de experiență ai Villeroy & Boch în ceea ce privește lucrul cu acrilul. Villeroy & Boch oferă chiar o gamă largă de produse acrilice sanitare de înaltă calitate. Începând cu anul 1748, afacerea tradițională a familiei a reprezentat o forță inovatoare și o experiență de design combinată cu standarde stricte de calitate. Acrilul oferă o gamă largă de avantaje pentru aplicațiile de baie și sanitare. Poate fi folosit atât pentru cabine de duș, cât și pentru căzi de baie și impresionează cu o curățare ușoară și o textura plăcută la cald. Este un material neted, anti-alunecare, vare asigură o prindere sigură în baie. Acrilul este ușor de curățat și are un luciu de durată fiind foarte rezistent la lovituri și zgârieturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *