Obiecte sanitare

Starul Zilei – Lavoarul ceramic Romstal Taisa 50

Pentru o amenajare moderna a baii tale alege lavoarul ceramic Romstal Taisa 50 cu forma dreptunghiulara si montare pe blat! Astazi, 12 iulie, acesta poate fi comandat online la un pret redus cu 10%. Tot ceea ce tre buie sa faceti este adaugati codul STAR10 in cosul de cumparaturi si primesti instant cei 10% reducere fata de pretul afisat.

Romstal garanteaza cea mai inalta calitate pentru produsele sale. Lavoarul va uimi prin designul plin de eleganta dar si prin functionalitatea simpla data de tehnologia de ultima generatie.

Lavoarul Taisa va deveni o componenta esentiala a oricarei bai, integrandu-se fara nici un efort in orice mediu, fiind compatibil cu orice stil adoptat, fie cel clasic, fie cel modern.

Lavoarul Taisa se remarca prin marginile subtiri, o caracteristica noua dar foarte populara in baile moderne. Chiar daca este caracterizat de aceste forme delicate, lavoarul este extrem de rezistent. Fabricat cu ajutorul noii tehnologii Rocklite, lavoarul Taisa face parte dintr-o serie de produse proiectate modern, mult mai durabile, dar si mult mai usoare.

Cei care doresc posibiltati infinite pentru baia lor isi pot indrepta atentia catre obiectele sanitare din seria TAISA. Colectia cuprinde o gama completa  de obiecte sanitare si mobilier de baie cu design modern si tehnologii de ultima generatie. Conceputa unitar din punct de vedere estetic, colectia permite multiple posibilitati de organizare si personalizare a baii tale.

ROMSTAL TAISA reprezinta noul standard pentru frumusete, design si inovatie. Colectia este caracterizata de linii fine care denota eleganta desavarsita. In aceasta colectie gasim piese ceramice – lavoare pe blat, lavoare semiincastrate, vase wc si bideuri, disponibile atat cu forme drepte cat si rotunjite, lucru valabil atat pentru lavoare cat si pentru vasele wc si bideuri.s

Cu obiectele sanitare din seria TAISA ai libertatea de a-ti crea baia visurilor! Versatilitatea colectiei permite nenumarate posibilitati de amenajare creativa a baii pastrand in acelasi timp nota personala. Indiferent de scopul functional sau atmosfera cautata colectia inseamna un joc al culorilor, texturilor si formelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *