Pompe

Soluția ideală pentru încălzirea, răcirea și prepararea de apă caldă menajeră a locuinței tale: Pompa de căldură aer-apă, hidrotank, Romstal EcoHEAT by Midea!

Sezonul rece se apropie cu pași repezi, iar tu îți faci griji legate de modalitatea de încălzire a casei? Nicio problemă, Romstal are soluția! Pompa de căldură aer-apă tip split, hidrotank, Romstal EcoHEAT by Midea este sigură, fiabilă și compactă, funcționând și în condiții extreme, de până la -25°C.

Mai mult, reprezintă o soluție all-in-one, ideală pentru încălzire, în perioada sezonului rece și răcire, în timpul sezonului cald. De altfel, poate furniza și apă caldă menajeră, la o temperatură de până la 70°C în rezervor, datorită funcției anti-legionella, chiar și la temperaturi ambientale scăzute.

În ceea ce privește principiul de funcționare, pompa de căldură, folosește aerul exterior pentru a încălzi sau răci agentul termic (apă), care va fi distribuit către instalația interioară de încălzire/răcire, precum și către instalația de preparare ACM.

Pompa de căldură aer-apă, hidrotank, Romstal EcoHEAT by Midea poate fi amplasată, cu ușurință, în imobile fără spații tehnice dedicate sau în camere tehnice de mici dimensiuni. În plus, este ușor de montat, având boilerul, vana cu trei căi și senzorul incluse. Avantajele nu se opresc aici, pentru că te bucuri de costuri reduse de funcționare, datorită clasei energetice A+++, performanțe excelente și durată mare de viață a produsului, fiind dotată cu un compresor Mitsubishi Electric. Mai mult decât atât, pompa vine împreună cu un controller multifuncțional de perete, cu ecran tactil, ce permite un control central al dispozitivului. De asemenea, prin intermediul tehnologiei WI-FI integrate, dispozitivul poate fi gestionat ușor, direct din telefon.

Încă nu te-ai convins? Te așteptăm în magazinele Romstal, unde un consultant îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie, sau pe site-ul nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *