Instalatii de incalzire

Sobă tip șemineu Elita 2 de la Alfa Plam – Căldură și aparat de gătit cu același aparat

Cu totii iubim scenele de film cu familiile stranse la povesti in jurul semineelor sau sobelor. Serile friguroase de iarna ori de primavara inca rece pot fi de acum unele precum cele descrise cu soba tip semineu Elita 2 de la Alfa Plam disponibila in oferta Romstal. Aceasta va aduce caldura in casa incredibil de rapid dar si mai economic. Iar soba nu se va ocupa doar de caldura ea putand fi utilizata si ca aparat de gatit gratie plitei din dotare.Soab tip semineu Elita 2

Comanda un produs modern fabricat din otel care functioneaza pe combustibil solid. Soba este alcatuita din piese din tabla, o grila din fonta, o plita din fonta si usi din tabla. Camera de ardere este imbracata cu placi inlocuibile din samota. Imbracamintea exterioara este lacuita sau vopsita. Orificiul pentru reglarea aerului necesar pentru ardere se afla pe usa sobei.

Profita de avantajele pe care ti le aduce soba de dimensiuni reduse Elita 2 produsa de Alfa Plam. Aceasta permite controlarea rapida si usoara a aerului primar si secundar necesar arderii, pentru mentinerea temperaturii dorite cat mai constanta. Aerul secundar asigura arderea completa a materialelor suficient arse si “spalarea” geamului sobei cu aer preincalzit.

Soba tip semineu Elita 2 este construita cu plita turnata si focar captusit cu placi intarite si rezistente la caldura, care acumuleaza caldura rezultand astfel si o crestere a temperaturii de ardere. Sticla de pe usa caminului va permite sa va uitati la foc direct in focar. Ideea de semineu aduce un plus de confort si o senzatie placuta de siguranta si liniste. Reglarea arderii se face prin dozarea aerului necesar combustiei printr-un regulator aflat chiar la usa caminului. Zona de aprovizionare cu lemne se acceseaza cu o usa situat in partea inferioara a cuptorului.

Functionarea fara cusur este asigurata de Alfa Plam, producator de frunte in domeniul aparatelor de incalzire din Serbia si unul dintre cei mai mari cinci producatorii din Europa in domeniu. Anii de experienta in fabricarea de aparate de incalzire confera produselor un loc aparte in piata europeana de gen. Pe langa calitate, clasicele sobe beneficiaza acum si de un design modern. Produsele indeplinesc cerintele stricte pentru comercializarea in UE in ceea ce priveste siguranta operationala dar si utilizarea la maximum a surselor de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *