Instalatii de incalzire

Smatrix de la Uponor, sisteme eficiente de încălzire radiantă

Romstal va recomanda solutiile radiante Smatrix de la Uponor, ingenioase, foarte eficiente si inovatoare, pentru a obtine un mediu confortabil din punct de vedere termic pentru locuinte sau birouri. Compania s-a concentrat asupra dezvoltarii unor produse care sa utilizeze surse de energie regenerabile si ajuta la reducerea consumului de energie si a emisiilor de CO2. Adoptarea sistemelor de incalzire cu performante crescute ajuta la crearea unui mediu inconjurator mai curat si mai sanatos pentru toata lumea.

Uponor furnizeaza atat sisteme radiante de incalzire pe baza de agent termic prin pardoseala, pereti si tavan, cat si sisteme de racire. Cu siguranta incalzirea radianta reprezinta modul cel mai eficient din punct de vedere energetic de a distribui caldura in interiorul cladirilor. Temperaturile scazute ale agentului termic folosite permit obtinerea unei eficiente optime ale surselor de caldura. Nu mai punem la socoteala ca intreaga instalatie este invizibila, ceea ce va confera libertate in alegerea oricarui stil arhitectural.

Principalul avantaj al acestui sistem de incalzire il constituie faptul evident – caldura se distribuie uniform in toata locuinta obtinandu-se eficienta maxima in incalzire. Nu exista motive pentru a alege o alta solutie de incalzire sau racire. O investitie initiala usor mai ridicata decat in cazul sistemelor de incalzire conventionale, va fi recuperata insa de mai multe ori in timpul ciclului de viata al cladirii, prin faptul ca se obtine un consum de energie redus.

Uponor ofera teava, grupuri de pompare si amestec, unitati de comanda, module colector-distribuitor, termostate, cabluri ecranate, senzori de pardoseala si de distanta, module extindere, role cu insertie textila si clipsuri, tot ce este nevoie pentru a obtine rapid, economic si eficient confortul mult visat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *