Gresie si faianta

Slabs, plăci ceramice de 260 de cm, de la Apavisa

Romstal va propune o noua serie de placi ceramice de la Apavisa. Compania spaniola produce si comercializeaza gresie, faianta si gresie pentru piata nationala si internationala.

Compania de ceramică are o tradiție asociată culturii sale. Apavisa iese in evidenta ca fiind una dintre companiile de top care produce placi ceramice. Producatorul Apavisa posedă o capacitate de producție care atinge milioane de metri pătrați de placi ceramice produse pe an.

Compania spaniola produce placi ceramice pentru toate gusturile fiind imposibil ca un client sa nu gaseasca ceea ce-si doreste in portofoliul Apavisa. Colectia SLABS introduce o noua filozofie a suprafetelor si dimensiunilor, revolutionand conceptul traditional de placi portelanate. Dimensiunea placilor din aceasta serie permite monatrea lor in orice spatiu, cu un numar minim de rosturi, deoarece majoritatea peretilor au o inaltime de 260 cm. Placile au urmatoarele dimensiuni: 120×260 cm.

Asadar daca doriti sa va placati peretii in cel mai facil mod posibil atunci alegeti placile de mari dimensiuni din colectia Slabs. Acestea vor acoperi rapid spatiul ce urmeaza a fi placat bucurandu-va privirea cu nuante placute de alb, gri sau maro.

Produsele sunt disponibile la Romstal pe baza de comanda. De notat ca placile necesita comandarea unui ambalaj special impreuna cu produsul, transportul si manipularea facandu-se diferit data fiind dimensiunea mare a placilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *