Instalatii de incalzire

Simplu și rapid! Află cât te costă sistemul de încălzire în pardoseală

Este timpul să descoperi oferta momentului la Romstal pentru incalzirea in pardoseala! Aici gasesti, pe langa materialele necesare, la cele mai bune preturi, si consultanta de specialitate si instalatori pentru montaj! Ai preturi de la 15 euro/metru patrat si garantie de 12 ani!

Pentru a-ti face alegerile facile am pregatit o pagina speciala in care gasesti un calculator pentru a alege cat mai exact sistemul de incalzire in pardoseala potrivit pentru spatiul tau. De asemenea, aici gasesti informatii referitoare la avantajele acestui tip de sistem de incalzire, componenta exacta a acestuia (teava cu bariera de oxigen, izolatie, grup de amestec si pompare, colector distribuitor, caseta metalica, elemente de control pentru instalatie) dar si raspunsuri la cele mai importante intrebari pe care ti le pui cand doresti instalarea unui astfel de sistem.

Incalzirea in pardoseala reprezinta o solutie tot mai utilizata datorita eficientei deosebite. Utilizatorii obtin rapid un mediu confortabil deoarece locuintele se incalzesc rapid si uniform iar cheltuielile penrtu facturile la gaze sunt foarte mici. Acest lucru se intampla deoarece sistemul functioneaza cu temperaturi scazute ale agentului termic din tevile din pardoseala.

Un alt avantaj major este ca intreaga instalatie este invizibila, ceea ce va confera libertate in alegerea oricarui stil arhitectural. Spre deosebirea de incalzirea clasica cu ajutorul caloriferelor, in cazul incalzirii in pardoseala caldura se distribuie uniform in toata locuinta obtinandu-se eficienta maxima in incalzire.

Alegeti cele mai bune produse direct din magazinul nostru online si iti poti construi propriul sistem de incalzire in pardoseala, acea retea de conducte cu apa calda montate pe sapa, sub pardoseala. Cu ajutorul acestui sistem veti obtine o marire a spatiului, caldura uniforma in orice camera din locuinta, economie de combustibil, protectie contra alergenilor si acarienilor prin reducerea riscului de aparitie a mucegaiului.

Sistemul de incalzire prin pardoseala este adaptabil oricarui spatiu, chiar si in cladiri care au nevoie de renovare. Sistemul poate fi montat sub diferite tipuri de materiale precum gresia, parchetul, piatra, marmura sau betonul, fara sa le altereze in timp.

Transforma-ti si tu pardoseala intr-un calorifer urias si bucura-te de confort maxim cu un consum mai mic de gaze!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *