Gresie si faianta

Schimbă total look-ul casei tale cu plăci ceramice deosebite de la Panaria!

Primul pas pentru infrumusetarea casei tale incepe cu montarea unor noi placi de gresie si faianta disponibile acum la Romstal. Unul dintre producatorii de top, Panaria Italia, va propune gresie si faianta de calitate in nuante deosebite care sa puna in relief podelele si peretii casei. Puteti opta pentru placi ceramice din seriile Memory Mood, Nuance, Trilogy sau Even pentru a decora spatiile interioare in stilul dorit, traditional sau modern. Panaria propune placi de gresie si faianta capabile sa satisfaca pe deplin cerintele actuale ale utilizatorilor.

Alege produse de calitate, aproape de cele mai contemporane stiluri, pentru a fi utilizate in orice mediu! Panaria este o marca de incredere care combina calitatea si capacitatea de a interpreta nevoile clientilor sai, pentru a construi cu ei relatii de lunga durata. Cu totii dorim o casa care sa ne reprezinte si sa ne semene, reflectand cine suntem si ce vrem sa fim. Pentru aceasta va invitam sa aruncati o privire asupra placilor ceramice din portofoliul nostru.Panaria- Gresie de exterior

Alege gresie si faianta cu un stil pur, vibrant si esential. Natura este acasa, cu placi ceramice din seria Nuance cu suprafete cu efect de lemn si finisaje moi si variate. Colectia are un aspect indraznet, pronuntat si se armonizeaza cu tonurile de culoare derivate din combinarea diferitelor tipuri de lemn. O gama larga de decoruri permite un nou potential de proiectare pentru podele si pereti in designuri sofisticate si contemporane. Efectul de lemn da viata noua in locuinta: o energie naturala inconjoara inima casei, protejata de tehnologia antibacteriana PROTECT.

Bucura-te de protectia PROTECT: un scut antibacterian incorporat in produsul ceramic, care elimina pana la 99,9% din bacteriile de suprafata. Pentru o casa sanatoasa, sigura si protejata.

Multele modele imprimate digital cu rezolutie inalta imbunatatesc podelele cu placi care difera de celelalte. Suprafetele cu multe umbre aduc armonie si simplitate unui spatiu.

Placile sunt fabricate utilizand 40% materiale reciclate obtinute din alte procese de fabricatie, permitand o reducere semnificativa a utilizarii resurselor naturale si a impactului asupra mediului.

Daca iti doresti efect de marmura poti opta pentru produsele Trilogy. Aceasta colectie aduce farmecul vesnic al gresiei din portelan cu efect de marmura. Este caracterizata de eleganta, puritate, armonie, trei senzatii unice pentru un nou concept de acasa. Trilogy echilibreaza spatiul cu o combinatie de diferite formate si motive decorative care restaureaza puritatea marmurei in toata splendoarea sa. Seria reflecta o calitate naturala luminata, cu un spirit modern. Ea completeaza spatii elegante si rafinate, in care clasicismul si traditia se reunesc intr-un design liniar si compus.

Diferitele formate disponibile si gama originala de decorare ofera o gama larga de personalizate pentru spatiile de design. Formatele rectificate permit instalarea usoara creand un efect estetic izbitor.

Tot in magazinele Romstal poti achizitiona placi ceramice din colectia Even, o serie care aduce un amalgam de culori si senzatii prin placi cu suprafete care imita efectul de beton. Ele aduc o frumusete subtila, moale, placuta la atingere.

Disponibile in culori complementare si compatibile cu toate colectiile de podea Panaria, placile de faianta Even reprezinta alegerea ideala pentru a crea o atmosfera eleganta si fascinanta in toate incaperile casei. Lumina accentueaza efectele tridimensionale frumoase ale formelor si grafica delicata a decorurilor inspirata de dalele antice de ciment sau de modelele geometrice.

Petele, murdaria si praful sunt indepartate cu usurinta. Cu un coeficient de absorbtie a apei mai mic de 0,05%, acesta este unul dintre cele mai rezistente la apa substante disponibile pe piata si nu se deterioreaza in timp. Colectia se remarca prin rezistenta crescuta la impact, abraziune, flexiune, conditii meteorologice, incendiu si substante chimice si neabsorbante. Fara agenti chimici de impermeabilizare, vopsele sau rasini, nu absoarbe mirosurile si nu elibereaza substante.

Descopera toate produsele Panaria Italia pe www.romstal.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *