Obiecte sanitare

Schimbă modul în care arată baia cu ajutorul unei cădițe de duș de la Novellini!

Romstal va propune cadite de dus minunate din acril sau compozit produse de Novellini, brand italian renumit in industria sanitarelor. Comanda cadite de dus confectionate din acril sau compozit, materiale care va vor aduce nenumarate beneficii. Ele sunt obiecte sanitare recomandate oricarui tip de baie, incadrandu-se cu usurinta datorita culorii si a materialului de fabricatie.

Este momentul sa dati un restart baii, camera in care gasiti intotdeauna relaxarea dupa o zi istovitoare la munca. Indiferent ca doriti o cadita de dus patrata, semirotunda sau dreptunghiulara, Novellini vine in ajutor cu aceste solutii excelente. Caditele de dus va vor oferi ocazia sa va bucurati de un spatiu marit in baie in timp ce va bucurati de confortul unui dus de calitate.

Caditele produse de Novellini au o duritate excelenta fiind testate pentru a va oferi siguranta necesara. Ele se bucura de rezistenta crescuta a suprafetei la zgarieturi. Mai mult, acrilul sau compozitul din care sunt fabricate sunt materiale care mentin temperatura constanta a apei pentru o perioada de timp mai indelungata.

Senzatia de relaxare, liberatate, confort pe care o obtineti atunci cand faceti un dus de calitate este lucrul dupa care tanjim cei mai multi dintre noi. Placerea utilizarii dusului este un rezultat dat de calitatea materialului, atingerea neteda si calda a suprafetei caditei de dus Novellini. Oricare dintre caditele de dus alese va vor bucura prin usurinta cu care pot fi curatate datorita suprafetei netede, neporoase, rezistenta la contactul cu agentii de curatare.Novellini Lunes H

Bucura-te si tu de avantajele pe care le prezinta caditele de dus de la Novellini! Va veti bucura de aspectul si designul extrem de placut, dar si de rezistenta la greutate si umiditate si de suprafata incredibil de neteda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *