Obiecte sanitare

Savureaza bucuria dusului cu 10% reducere la produsele Grohe selectate

Intra acum pe romstal.ro si descopera selectia de produse Grohe pentru dus pe care ti-am pregatit-o si la care poti primi imediat 10% reducere! Comanda pana pe 3 septembrie, adauga codul GROHE10 in cosul de cumparaturi, si te bucuri de cele mai bune produse pentru dus! Ia-ti acum coloane de dus, baterii termostatate, seturi si pare de dus, dusuri colorate sau corpuri ingropate si accesorii de dus de la unul dintre cele mai importante branduri din domeniu.

Bucura-te de o experienta desavarsita la dus! Sistemele de dus propuse se monteaza facil in perete si se remarca prin baterii termostatate care vor mentine temperatura apei la valorea constanta pe care ne-o dorim.

Coloanele de dus sunt tot mai cautate deoarece sunt extrem de practice. Pe langa telefonul de dus de mana care ne ajuta sa ne curatam minutios, ele ofera si varianta relaxarii datorita dusului fix. Astfel, utilizatorul se poate pozitiona sub acesta si se poate lasa stropit in voie fara sa foloseasca in vreun fel mainile. Ploaia de apa va va retrezi simturile si va va energiza. Coloana de dus Grohe are o abordare clasica, reprezentand o alegere estetica si foarte comoda pentru orice tip de cabina de dus. Ea este foarte usor de curatat si deosebit de facil de folosit. Are butoane clare care va vor ajuta sa potriviti apa exact cum va doriti. Asadar, are o functionalitate fara cusur, pe langa design-ul contemporan. Definita de proportii perfecte si cu o geometrie consecventa este o combinatie de design modern, contemporan si excelenta functionalitate – reunind cele mai moderne tehnologii. Dimensiunile au fost reduse abil pentru asigurarea proportiilor perfecte si geometriei consecvente, sporind atractivitatea si celebrand cu adevarat elementul primordial, apa.

Ia-ti acum o minunata colana de dus si beneficiaza de cele mai noi tehnologii implementate de GROHE – EcoJoy™, CoolTouch®, DreamSpray®, StarLight® sau TurboStat®. Acestea sun responsabile cu reducerea consumului de apa si de energie, eliminarea riscului oparirii, pulverizare perfecta, finisaj cromat rezistent la murdarire si la matuire si mentinerea temperaturii potrivite a apei indiferent de presiunea acesteia.

A sosit momentul sa simtiti placerea celui mai minunat dus controland in cele mai mici detalii modul de pulverizare a apei. Veti obtine revitalizare, relaxare, stimulare si mangaiere doar prin faptul ca veti schimba usor tipul de jet al noii coloane de dus. Cu totii ne dorim ca dusul sa aiba temperatura potrivita, fiind bineinteles preocupati si de reducerea consumului de apa, fara a compromite confortul.

Cu noile sisteme de dus GROHE va puteti bucura de aceste dusuri personalizate si luxoase in fiecare zi. Noile comenzi inovative ofera o selectie directa si intuitiva a modelelor de pulverizare a apei cu un volum de setare personalizat si o functie de memorare. Pur si simplu apasati start si stop pentru a putea ajusta jetul de apa.

Emotiile conduc actiunile. Lasati-va sa plutiti in timp ce mentineti controlul cu cele mai simple miscari. Dusul nu a fost nicicand mai relaxant. Tehnologia inovativa GROHE SmartControl va da posibilitatea de a va alege modelul de pulverizare a apei si de a ajusta jetul dupa cum doriti. Operatiunea este simpla si usoara pentru intreaga familie – inclusiv pentru copii.

Sensibilitatea de necontestat a elementelor termice inseamna ca livreaza apa la temperatura dorita intr-o fractiune de secunda si o mentine constanta pe toata durata dusului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *