Instalatii de incalzire

Romstal Vision – Încălzire în pardoseală fără griji

Cautati produse de incredere pentru incalzire in pardoseala? Va recomandam pachetele Vision disponibile la Romstal. Descoperiti preturile extrem de competitive pentru una dintre solutiile cele mai moderne si eficiente de a obtine confortul termic in casa dumneavoastra. Mai mult, produsele pentru incalzire in pardoseala Romstal Vision beneficiaza de o garantie extinsa de 12 ani de la data achizitiei si, de asemenea, de o asigurare ce va acoperi eventuale daune provocate utilizatorilor finali de produsele respective din categoria incalzire in pardoseala. Garantia extinsa se refera exclusiv la defectiuni si deteriorari, care pot fi dovedite ca fiind generate ca urmare a unui viciu de material sau ca urmare a unei erori de fabricatie. Garantia extinsa nu acopera viciile de instalare/proiectare ale sistemului de incalzire in pardoseala, ce pot duce la fuctionarea necorespunzatoare/defectoasa.

Incalzire Pardoseala 2021

Sistemul radiant de incalzire pe baza de agent termic prin pardoseala, cel mai eficient din punct de vedere energetic in a distribui caldura in interiorul cladirilor, va va aduce o serie de avantaje financiare imediate care nu trebuie trecute cu vederea. Trebuie sa stiti ca sistemul de incalzire prin pardoseala functioneaza la temperaturi scazute ale agentului termic ceea ce permite obtinerea unei eficiente crescute ale surselor de caldura. In cazul incalzirii in pardoseala agentul termic va fi incalzit la o temperatura mai scazuta (35°C – 45°C). In schimb, pentru sistemele clasice de incalzire apa se incalzeste pana la 60°C sau chiar mai mult. De asemenea, veti fi mai mult decat incantati de extra spatiul pe care il veti avea in locuinta. Vor disparea caloriferele si tevile inestetice ceea ce va va conferi mai multa libertate in alegerea oricarui stil arhitectural.

Alege sistemul de incalzire in pardoseala Vision care garanteaza distribuirea uniforma a caldurii in toata locuinta obtinandu-se astfel eficienta maxima. Are avantajul ca se poate instala atat la parter, cat si la demisol sau etaj, in constructii noi sau in cadrul unor procese de renovare a locuintelor mai vechi. Odata montat sistemul, te vei bucura de caldura mult visata cu economie substantiala de combustibil.

Optand pentru sistemul de incalzire in pardoseala vei beneficia si de protectie crescuta contra alergenilor si acarienilor deoarece se  reduce riscul de aparitie a mucegaiului. Acest tip de incazlire elimina zonele umede datorita uscarii rapide a pardoselii indiferent daca aceasta este din materiale precum gresia, parchetul, piatra, marmura sau betonul. Pardoseala devine element radiant si astfel caldura se propaga de jos in sus pe o suprafata mai mare spre deosebire de radiatoarele unui sistem clasic de incalzire.

Sistemul de incalzire prin pardoseala Vision are o durata de viata mare. Acest lucru se traduce prin investitii mai mici fata de un sistem de incalzire clasic. Asadar investitia majora de la inceput va fi recuperata in timp gratie functionarii mult mai economice.

Daca ai nevoie de ajutor trebuie sa stii ca specialistii Romstal sunt doar la un click distanta. Iti oferim consultanta pentru proiectul tau! Transforma-ti si tu pardoseala intr-un calorifer urias si bucura-te de confort maxim cu un consum mai mic de gaze!

romeo

Romeo colaboreaza la blogul Romstal inca din 2016. A scris articole care v-au adus informatii despre cele mai noi aparitii din portofoliul companiei. “Aici, la Romstal, una dintre cele mai importante companii din domeniu, am expunerea necesara pentru a transmite ideile mele consumatorului final. Este foarte important sa transmitem clientilor cat de vital este sa aleaga produse moderne pentru casele lor. Acestea ii vor ajuta sa plateasca mai putin pentru resursele consumate si le vor mari garantat confortul. Intotdeauna sunt nerabdator sa aflu mai multe despre noile aparitii de pe piata si sa transmit informatiile mai departe celor care ne urmaresc.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *