Stiri

ROMSTAL TENNIS CHALLENGE 2021

În luna septembrie, am organizat ROMSTAL TENNIS CHALLENGE 2021, o competiție de tradiție, ajunsă la a 13-a ediție.

Pentru o zi, împreună cu partenerii noștri, am redescoperit plăcerea de a petrece timp în aer liber, jucând tenis sau table, într-o atmosferă antrenantă și plină de voie bună!

Peste 100 de parteneri, arhitecți și proiectanți, s-au alăturat campionatului de tenis de camp sau campionatul de table și, după câteva ore bune de joc, am trait împreună emoțiile finalelor.

“Romstal Tennis Challenge este ca o evadare pentru o zi, din stresul cotidian. Eu m-am simțit ca un turist, într-o locație frumoasă cu circuit închis, unde buna dispoziție e la ea acasă. Mulțumim pentru invitație! Ați inventat un nou concept de colaborare între parteneri și Romstal! Felicitări!”, ne-a mărturisit Ing. Robert Moroianu, SANITARE CAPITAL GRUP INSTAL

“Anul acesta a fost primul an când am participat la Romstal Tennis Challenge. Fara ezitare spun că a fost o zi minunată, o zi în care am participat la o competiție sportivă, am câștigat și un premiu, m-am relaxat, am cunoscut oameni noi și am fost bucuros sa socializez încă o dată cu echipa de organizatori…Un eveniment foarte relaxant, ne-a împărtășit și arhitectul Răzvan Bârsan, “WIGWAM DESIGN


Mulțumim tuturor participanților și partenerilor și vă așteptăm cu aceeași energie bună și entuziasm și la edițiile viitoare !

sponsori romstal tenis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *